Byggeprojekter på vej for mere end 650 mio. kr.

Byggeprojekter på vej for mere end 650 mio. kr.

29. januar 2022 - kl. 14:58 - af

Hvilke store byggeprojekter er på vej i Frederikshavn kommune i 2022? Det var, hvad byggebranchen kunne få indsigt i, da kommunen og Erhvervshus Nord bød indenfor til årets dialogmøde med de lokale håndværkere. Her præsenterede kommunen, Forsyningen, Vesterport- og Frederikshavn Boligforening tilsammen spændende projekter for mere end 650 mio. kr. over de næste fire år.

Åbenhed og dialog var det helt store tema på arrangementet, der torsdag eftermiddag gav det lokale erhvervsliv mulighed for at høre, hvilke store projekter der kommer i udbud.
Men det var også en mulighed for borgmester, Birgit S. Hansen for at høre, hvad bygge- og anlægsbranchen selv har på hjertet:

– Jeg synes, det er rigtig rart at høre, hvad der rører sig blandt dem, der helt bogstaveligt har hænderne ude i kommunens muld. Er der noget, vi kan gøre bedre, nye ideer eller muligheder, vi skal være opmærksomme på? Det er vigtigt, vi snakker sammen – og det er dialogmødet her en rigtig god anledning til, siger Birgit S. Hansen.

Foruden de mange projekter og opgaver, der blev præsenteret, var årets tema netop Det gode samarbejde – med et oplæg fra Dansk Industri og fra Frederikshavn Kommunes direktør for Teknik og Kultur, Boie Skov Frederiksen.

Bygge- og anlægsopgaver for mange millioner
De fremmødte håndværkere gik da heller ikke forgæves. Der var bygge- og anlægsopgaver for mange millioner på programmet – fordelt på forskellige fagområder. Alt fra store renoveringsopgaver, energiforbedringer, asfaltprojekter til bygningsvedligehold og meget mere blev præsenteret.

Og det er netop den viden, og ikke mindst dialogen med netværket lokalt, der gør det interessant for en selvstændig murermester som Torben Carlsen at møde op en torsdag eftermiddag i Siloen i Frederikshavn:

– Jeg er kommet, fordi man får en god orientering om, hvilke store projekter, der bliver udbudt i de kommende år. Selvom jeg som selvstændig ikke kommer til at være den, der byder ind på de helt store udbud, er det godt at vide, hvad der kommer til at ske. Så kan jeg bedre gøre mig attraktiv i forhold til at komme med på nogle projekter, siger han.

Dialogmødet er et årligt tilbagevendende samarbejde mellem Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byggeprojekter på vej for mere end 650 mio. kr.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER