Apoteket vaccinerer igen mod Covid-19

Apoteker Preben Smed Jeppesen.

Apoteket vaccinerer igen mod Covid-19

28. januar 2022 - kl. 9:05 - af

Sæby Apotek har igen fået leveret Coronavacciner. Region Nord har været særdeles glade for apotekernes indsats med at få vaccineret mange borgere, og vil gerne fortsætte, så de sidste, der mangler at få 3. stik, eller måske slet ikke er blevet vaccineret kan få det gjort.

Alle der er fyldt 18 år, og har fået 2. stik for mindst 140 dage siden kan få 3. stik. Apoteket kan også vaccinere børn med 1. og 2. stik fra de fyldte 5 år.

– Der er ingen tidsbestilling, men da vi skal undgå at kassere vacciner, bliver der kun vaccineret visse dage. Vi vaccinerer mellem 11 og 17 mandag, onsdag og fredag indtil videre. Følg gerne med på apotekets hjemmeside www.saebyapotek.dk eller ring til os. Vores velkomsthilsen oplyser også, hvornår der vaccineres, fortæller Preben Smed Jeppesen, Sæby Apotek.

For at undgå unødig spild, kan de være nødt til at stoppe vaccinationerne før kl. 17. Når vaccinen er klargjort er der 6-7 doser, som skal anvendes inden for 6 timer, så det er ikke muligt at gemme rester fra dag til dag.

Selv om alle restriktioner ophæves den 1. februar, anses det fortsat, som en stor fordel for den enkelte og for hele samfundet at tage imod vaccinen. Det har med al tydelighed vist sig, at sygdomsforløbet ved en eventuel smitte med Covid-19, trods vaccination, er væsentlig mildere end, hvis man ikke var vaccineret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Apoteket vaccinerer igen mod Covid-19' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER