19-årig mand fra Skagen savnes

19-årig mand fra Skagen savnes

28. januar 2022 - kl. 12:20 - af

En 19-årig mand blev meldt savnet til Nordjyllands Politi den 27. januar 2022 kl. 1840. Siden har politiet ledt efter den unge mand, der fredag formiddag desværre fortsat ikke er fundet. Ring 114, hvis du ser ham.

En 19-årig mand fra Skagen savnes her til formiddag fortsat, siden han torsdag aften den 27. januar 2022 blev meldt savnet til Nordjyllands Politi.

“Desværre har vores eftersøgningsindsats fortsat ikke båret frugt fredag formiddag. Vi leder stadig efter den 19-årige mand i Skagen med hunde og helikopter,” oplyser politikommissær Lars Jensen, Frederikshavn Politistation.

Han forklarer, at den 19-årige har forladt sin bopæl i Skagen, og at familien er bekymret for hans sindstilstand.

“Derfor vil vi meget gerne finde den 19-årige mand, og vi beder om, at man ringer til os på tlf. 114, hvis man mener at have set savnede eller har viden om, hvor han kan være,” opfordrer politikommissæren.

Han tilføjer:

“Skagen-området er lige nu vores bedste udgangspunkt for eftersøgningen i forhold til de informationer, vi har. Men vi vil gerne bede folk om at holde øjne og ører åbne bredt i Nordjylland. Vi kan ikke udelukke, at savnede også kan være andre steder end i Skagen.”

Den 19-årige savnede mand beskrives som følger:
Mand
180-190 cm høj
Almindelig til spinkel af bygning
Har halvlangt hår
Iført sorte Adidas-sko, sort skijakke af mærket North Face og mørke bukser
Savnede ses på billedet herunder.

Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger om, hvor manden kan være.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '19-årig mand fra Skagen savnes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER