Standerhejsning 2022 og ny ung træner til Dybvad BK/Hørby IF

Dennis Pedersen.

Standerhejsning 2022 og ny ung træner til Dybvad BK/Hørby IF

25. januar 2022 - kl. 7:14 - af

Dybvad BK/Hørby IF sagde efter sidste sæson tak for 3 gode år med Erland Lindgren i spidsen for førsteholdet. Den seneste tid er blevet brugt på at finde en god afløser, som de mener, vil passe godt ind i deres klub.

Til den kommende sæson hedder boldklubbens nye træner Dennis Pedersen. Dennis er 31 år og kommer fra Sæby, men er pt. bosat i Hjørring. Han har været træner de sidste knap 10 år, og har senest trænet Hjørrings U16 + U17 drenge elitehold. Desuden har Dennis trænet diverse hold i Sæby og er godt kendt i fodboldmiljøet.

– Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække en ung og dygtig træner med meget erfaring. Det bliver spændende med en ny træner, som har nye ideér og visioner for klubben. Både vi og Dennis ser mange gode udviklingsmuligheder for klubbens to fodboldhold, hvor gennemsnitsalderen på begge hold generelt er lav. Vi håber, at alle vil tage godt imod Dennis og byde ham velkommen i klubben. Vi ser frem til et godt sportsligt samarbejde, som forhåbentlig vil vare i mange år, lyder det fra Næstformand i Dybvad Boldklub, Christoffer Buus.

Til den kommende sæson består Dybvad BK/Hørby IF af et serie 4 hold samt et serie 5 hold.

Onsdag d. 9 februar kl. 18 starter forårssæsonen op med Dennis i spidsen. Første træning foregår indendørs i Dybvad Hallen med lidt hyggebold og efterfølgende fællesspisning.

Lørdag d. 12 februar kl. 13:30 vil der være standerhejsning på Hørby Stadion – efterfulgt af den klassiske suppe.

Herefter vil der være træning hver tirsdag og torsdag kl. 19. Træningerne vil foregå både i Dybvad og i Hørby – alt dette vil Dennis informere om, når sæsonen starter.

Skulle der være spørgsmål kan Christoffer Buus kontaktes på tlf. 28 76 47 57.

– Vi håber, at alle nye såvel som nuværende spillere er klar til en ny og spændende sæson. Vi glæder os meget til at byde jer og Dennis velkommen, slutter Christoffer Buus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning 2022 og ny ung træner til Dybvad BK/Hørby IF' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER