Valg til diverse poster under politiske udvalg

Valg til diverse poster under politiske udvalg

13. januar 2022 - kl. 8:23 - af

Plan- og Miljøudvalget, Social- og Sundhedsudvalget samt Teknisk Udvalg er de første af de nye politiske udvalg, som har holdt møde og foretaget diverse valg af repræsentanter. Valg af formand og næstformand i udvalgene er nævnt i anden artikel. De øvrige udvalg følger efter i de kommende dage.

Plan- og Miljøudvalget skulle bl.a. vælge formand for Det Grønne Råd. Her pegede den tidligere formand for udvalget, Peter Sørensen (V) på sig selv til denne post, men et flertal i udvalget valgte Gitte Kiilerich (A). Udvalget består af 6 socialdemokrater og 1 fra Venstre.

Samme udvalg skulle endvidere tage stilling til en orientering om takster for valg og spildevand 2022. Orienteringen blev taget til efterretning. Det fremgår dog af referatet, at Peter Sørensen ikke kunne godkende orienteringen, da ”prissætningerne ikke synes at afspejle de økonomiske dispositioner på området”.

Teknisk Udvalg udpegede byrådskandidat Michael Koch Sørensen (A) til Trafiksikkerhedsudvalget. Til at indgå i arbejde om Fremtidens Strande valgtes for område nord: Irene Hjortshøj (A) og Jens Borup (V) som henholdsvis formand og næstformand. For område øst valgtes Almina Nikontovic (A) og Jens Nygaard (NB) som formand og næstformand, mens det for område syd blev Lone Haugaard (V) og Karsten Thomsen (A) som formand og næstformand.

Social- og Sundhedsudvalget har til Kommunalt Lægeligt Udvalg valgt Ole Rørbæk Jensen (A) med Tina Nymann (A) som suppleant samt John Karlsson (A) med Irene Hjortshøj (A) som suppleant og Brian Kjær (A) med Tina Nymann som suppleant.

Til kommunens udsatteråd valgtes Ole Rørbæk Jensen og Irene Hjorthøj. Suppleanter blev her Tina Nymann og Brian Kjær.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Valg til diverse poster under politiske udvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER