Sæbynit udgiver ny krimi om efterforsker

Sæbynit udgiver ny krimi om efterforsker

27. december 2021 - kl. 5:53 - af

Tom Oxager udgiver ny krimi. Rikke Rusk er hovedpersonen i et helt nyt miljø, der måske kan forekomme lidt kontroversielt.
Hun er privat efterforsker, der sejler rundt langs danske og svenske kyster i sin flot restaurerede fiskekutter, hvor der også er plads til hendes elskede Yamaha-motorcykel, som gør det muligt at arbejde inde i landet.

Rikke har ikke et egentligt tjenestevåben, men klarer sig fint med forskellige slags slangebøsser til, hvilke hun har udviklet en meget effektiv ammunition.
Med sig har hun katten PØS, der stiller store krav til Rikke. Han er sig meget bevidst om at være avanceret fra baggårdskat til skibskat.

Til læserens irritation og forundring kommenterer den meget af, hvad der foregår, og frem for alt, hvad han mener, at Rikke burde holde sig for god til.

Forfatter Tom Oxager bor i Sæby og elsker Vendsyssel. Derfor udspiller handlingen i hans bøger sig også ganske ofte i den nordligste del af Jylland.

Serien med Anna Storm og Rigsvåbnet var hans første. Så kom en Sæby-serie, der på kærlig vis tager byens borgere under behandling. Den tredje serie handler om Skurvognsdetektiven Kasper Havthorn, Ole Thorvaldsen og hans franske kæreste Annabelle.

Rikke Rusk af Tom Oxager udkommer den 18. februar 2022.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit udgiver ny krimi om efterforsker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger