Tvis Køkkener flytter i større lokaler

Tvis Køkkener flytter i større lokaler

1. december 2021 - kl. 11:03 - af

Kontrakten er underskrevet og Tvis Køkkener i Sæby skal flytte i nye lokaler den 1. april 2022.

Deres nye lokaler i Grønnegade 22 skal renoveres til en mere hyggelig, hjemlig og indbydende butik med lounge-områder, og som er mere handicapvenlig end deres nuværende butik. Derfor sælger de nu også ud af deres udstilling.

– I lokalerne på torvet i Sæby håber vi desuden at give lidt mere liv til byens centrum og satse mere på turisterne med et nyt sortiment af eksklusive lamper. Herudover vil vi fremover gerne sælge mere til erhverv samt en del flere nordmænd, lyder det fra ejer Lotte Trier Kristiansen.

Tvis Køkkener har mere travlt end nogensinde. De første 3 år var Lotte Trier Kristiansen alene i butikken. Den 1. februar 2020 blev medarbejder Frederik ansat, som tidligere har arbejdet som tømrer, og den 1. november i år blev Dorthe ansat, som har en fantastisk sans for indretning og er blevet bestyrer af butikkens Instagramprofil.

– Jeg er utrolig glad for mine to medarbejdere og sammen er vi et rigtig godt team, som kan meget forskelligt til god gavn for butikken, fortæller Lotte.

I den nye butik satser de også stærkt på at holde åbent om lørdagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tvis Køkkener flytter i større lokaler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER