Sæby Gymnastikforening søger penge til arrangement

Sæby Gymnastikforening søger penge til arrangement

29. november 2021 - kl. 10:38 - af

Sæby Gymnastikforening søger Folkeoplysningsudvalget under Frederikshavn Kommune om 18.750 kr. til afholdelse af et arrangement med Ulrik Lynge for foreninger i Sæby.

Sæby Gymnastikforening har fået mulighed for at booke Ulrik Lynge til at holde et to-timers oplæg for trænere, ledere, bestyrelsesmedlemmer mv. i foreninger i Sæby og omegn. Overskriften skal være ”Hvad er det, der motiverer os”. Foredraget skal være med til at genstarte foreningslivet efter Corona.

Gennem 15 år har Ulrik Lynge været en ledende konsulent, underviser og foredragsholder med et alt overskyggende fokus på arbejdet med motivation. Hvad er det, der motiverer os som ledere, som medarbejdere og helt generelt som mennesker.

Sæby Gymnastikforening forventer at kunne samle mindst 40 deltagere til arrangementet med Ulrik Lynge. Administrationen oplyser, at der tidligere er givet støttet til lignende arrangement i Sæby Gymnastikforening. Her havde de besøg af Mats Mejdevi, som holder foredrag og kurser om alsidig og idrætsspecifik fysisk træning med bæredygtig udvikling af aktive atleter. Her var der cirka 40 deltagere og minimum 10 foreninger repræsenteret.

Folkeoplysningsudvalget drøfter ansøgning på udvalgets møde den 2. december. Centerchefen for Kultur og Borgerservice indstiller forud for mødet, at ansøgningen imødekommes. Ønsker Folkeoplysningsudvalget at finansiere støtte til arrangementet, kan dette ske via uddannelsespuljen.

Tekst: Per Rye

En kommentar til “Sæby Gymnastikforening søger penge til arrangement” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæby Gymnastikforening søger penge til arrangement”

  • Folkeoplysningsudvalget har på udvalgets seneste møde godkendt, at ansøgningen fra Sæby Gymnastikforening imødekommes.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Gymnastikforening søger penge til arrangement' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER