Sæby Cykler åbner i nye og større lokaler

Rasmus Baand Severinsen.

Sæby Cykler åbner i nye og større lokaler

26. november 2021 - kl. 14:27 - af

Sæby Cykler åbner på onsdag den 1. december i nye lokaler på Boelsmindevej 5 i Sæby. Bygningen har tidligere huset Nordtronic, men skal nu tages i brug igen.

Førhen holdt de til på Tranåsvej 8a, men har valgt på grund af pladsmangel at flytte i nye og større lokaler. Her har de nemlig mulighed for at fremvise hele deres store sortiment af reservedele til cykler og motorcross m.m. i stedet for kun en lille del af det. I de nye lokaler er der samtidig meget ekstra lagerplads til større leverancer. Desuden bliver der større parkeringsmuligheder og butikken er væsentlig mere synlig for forbipasserende.

Rasmus Baand Severinsen er ny ejer af butikken og det er hans første gang som chef.

– Jeg har tidligere arbejdet hos en cykelhandler på deltid og har meget erfaring indenfor faget, men nu går jeg all in, fortæller Rasmus til SaebyAvis.

Rasmus og hans medarbejdere har i anledningen af den nye butik været under uddannelse indenfor Bosch elcykler og E-fly Giant med Yamaha motor. De har været på kursus i gafler fra Fox og Rockshox samt investeret i en hel del nyt værktøj til en bedre service af cykler.

Fremover vil Sæby Cykler tilbyde fællesture og aktiviteter i form af fx. cykelture, udlejning af cykler og læren om cyklerne.

– På åbningsdagen har vi en række forskellige og spændende tilbud. Vi har bl.a. 20% på alt tøj, sko og hjelme, og Sigma lygtesæt fra 150 kr. For flere oplysninger, hold nærmere øje med vores Facebookside, lyder det fra Rasmus Baand Severinsen.

Torsdag den. 2 og fredag den 3. december holder Sæby Cykler åbent til kl. 20:00, hvor de byder på pølser og brød.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Cykler åbner i nye og større lokaler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER