Borgerlige blok går samlet frem

Borgerlige blok går samlet frem

16. november 2021 - kl. 23:44 - af

På et tidspunkt, hvor næsten 82 procent af stemmerne i hele kommunen er talt op, står den borgerlige blok til en samlet fremgang på 4 procent. I øjeblikket mangler ganske få optællingssteder, blandt de større er Sæby.

Dansk Folkeparti trækker kraftigt ned i den borgerlige fremgang. Partiet står til en tilbagegang på 5 %.

Nye Borgerlige går frem med 3,9 %, Konservative med 3,3 % og Venstre med 1,6 %.

“Jeg er samlet set godt tilfreds med det resultat, der begynder at tone frem,” lyder det fra Konservatives spidskandidat John Lamp Henriksen. Han håber, at fremgangen vil udmønte sig i, at Konservative opnår 1-2 mandater, når det samlede resultat foreligger.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgerlige blok går samlet frem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER