Stor udskiftning i bestyrelsen ved SUP Sæby

På billedet er det fra venstre Henrik Bertelsen, Peter Christensen, Kristoffer Østergaard og Hasse Christensen

Stor udskiftning i bestyrelsen ved SUP Sæby

21. oktober 2021 - kl. 4:57 - af

Efter 2 år- uden mulighed for at afholde generalforsamling, lykkedes det søndag den 3-10-21 at komme ajour. Det springende punkt på dagsordenen var valget, hvorfra der skete en stor udskiftning i bestyrelsen – der nu ser fremad mod nye tider.

Kasserer for SUP Sæby Hasse R. Christensen åbnede generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte, og gennemgik derefter dagsordenen. Normalt er det formanden der byder velkommen, men havde denne gang ikke mulighed for at deltage grundet arbejde. Der var en god stemning i lokalet, og med positive regnskaber for 19’ og 20’, og et godt gennemarbejdet budget for det kommende år, var optimismen nem at spore.

Til bestyrelsen blev valgt: Hasse R. Christensen, Kristoffer Østergaard, Peter Christensen, Ulrich P. Madsen og Henrik Bertelsen.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Kristoffer Østergaard som formand, Peter Christensen som næstformand, Hasse R. Christensen som kasserer, Ulrich P. Madsen som sekretær og Henrik Bertelsen som bestyrelsesmedlem.

Den nye bestyrelse takker den afgående formand Mick Anderson for hans indsats, og ønsker ham held og lykke med nye eventyr. Sara Anderson og Maria Bergström takkes ligeledes for deres store engagement i bestyrelsen.

Den nye bestyrelse vil blandt andet i samarbejde med Friluftsrådet, arbejde aktivt på at få flere unge mennesker på vandet, og derved blive dus med det våde element. ”Vi er et land med næsten 9.000 km. Kyststrækning, og vi vil gerne gøre vores til, at unge mennesker lærer at færdes trygt og sikkert på og ved vandet” udtaler den nyvalgte formand Kristoffer Østergaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor udskiftning i bestyrelsen ved SUP Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER