Socialdemokratiet: Lad fornuften råde

Foto: SaebyAvis.dk

Socialdemokratiet: Lad fornuften råde

29. september 2021 - kl. 0:52 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra June Menne og Karsten Thomsen, Socialdemokratiet.

Bølgerne går højt, når den bedste løsning for trafikforholdene skal skabes for det nye boligkvarter Sæby Bakker. Vi forstår godt, at de nuværende beboere i området kan være bekymrede. Men vi vil gerne slå én ting fast:

I den socialdemokratiske gruppe er vi optaget af at sikre de bløde trafikanter, samtidig med at vi holder begge ben på jorden, og ikke kaster os over alt for dyre og kortsigtede løsninger.

Derfor peger vi på en løsning, der sikrer forholdene på Langtved vej, og samtidig efterlader penge nok i kommunekassen til også at forbedre trafikforholdene andre steder i kommunen. Trafiksikkerhedsudvalget har mange områder, som skal kigges på i forhold til børnenes sikkerhed i hele kommunen.

For at skabe tryghed for de bløde trafikanter vil vi anlægge nyt fortov og ny cykelsti hele vejen fra Nellemanns Have til Sæby Bakker. Samtidig opsætter vi gadebelysning på hele strækningen, og vi anlægger en fællessti langs Nellemanns Have.

Vi planlægger også at omdanne Langtved vej til en såkaldt ”2-minus-1”-vej.
En sådan løsning kan afvikle 3.000 biler i døgnet, hvilket langt overstiger de mellem 1.800 og 2.000 biler, der forventeligt vil benytte vejen.

Den samlede pris for alle disse tiltag er 2 millioner kroner. Vi går i gang straks efter vedtagelsen af lokalplanen.

Så med den løsning, som vi i Socialdemokratiet peger på, sikrer vi altså de bløde trafikanter til og fra Sæby Bakker – og vi har fortsat penge til at kunne lave lignende tiltag andre steder, så vi kan beskytte endnu flere af kommunen bløde trafikanter, fx omkring vores mange skoler.

Hvad angår højden på byggeriet i Sæby bakker, vil vi ikke være med til at bygge højere end 14 meter og tre etager.

Vi ved godt, at kommunalvalget nærmer sig, men det bør ikke få nogen af os, der sidder i Byrådet i dag til pludselig at løbe efter forkerte løsninger, som måske på overfladen ser tilforladelige ud. Vores holdning til, hvordan den optimale trafikløsning for Sæby Bakker ser ud, ændrer sig i hvert fald ikke, bare fordi den 16. november nærmer sig.

Vi skal lade fornuften råde og sikre så mange som muligt, bedst muligt. Og det gør vi ikke ved at bruge 20 millioner kr. på én enkelt vej, men derimod ved at investere bredt i bedre forhold for de bløde trafikanter i hele kommunen.

 

5 kommentarer til “Socialdemokratiet: Lad fornuften råde” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Socialdemokratiet: Lad fornuften råde”

 • Tror sgu jeg konventer fra Venstre til Socialdemokratiet.
  Endelig nogen fornuftige ord i denne sag. 👍

 • Hvis i også var smarte lavede i også den sti der går fra vangkærvej og ned til p. Skades vej som det blev lovet i tidernes morgen. Til de små børn der skal med bus til Sæby syd skolen så slipper i også for at der skal gå små børn på den meget overtrafikeret langtvedvej.
  Hilsen en meget bekymret far til 4.

 • “Lad fornuften råde”

  Da råder jeg til et andet flertal i byrådet.

  Socialdemokratiet har bidt sig fast i sin egen plan, og lytter ikke til forslag og ønsker om udvikling af Sæby Bakker.

  Flertallet bestemmer, men flertallet behøver ikke have ret.

  Tænk på det når du skal sætte dit kryds næste gang.

 • Peter Jæger Christensen

  Stor respekt til Socialdemokraterne for at stå fast✌👍🙂

 • Hans Rødsgaard-Mathiesen

  Kære Mads, gamle genbo.
  Der er jo ikke behov for en sti ned til P. Skades Vej! Den socialdemokratiske løsning ad Langtvedvej klarer jo alle problemerne! Så jeg forstår ikke din bekymring!

  Jo jeg gør, Mads!
  Det har vi to talt om mange gange. Og vi to er enige. Problemet skal bare ikke tørres af på os, der bor nedenfor skrænten på P. Skades Vej med en ny sti og også trafik nord for vores boligområde. Socialdemokraterne skal lave en sikker løsning på skolevejen, og det kan kun en vej fra nord give!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Socialdemokratiet: Lad fornuften råde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER