Bliv en bedre leder

Bliv en bedre leder

28. september 2021 - kl. 0:38 - af

På Frederikshavn Handelsskole har du mulighed for at blive en bedre leder med det nyeste akademifag inden for ledelse. I samarbejde med UCN udbyder skolen nemlig ”Det strategiske lederskab”.

En køretur til Aalborg eller Aarhus kan være lang i en travl hverdag for at videreuddanne sig, og det koster arbejdspladsen ekstra tid at sende medarbejderne væk på videreuddannelse. På Frederikshavn Handelsskoles kursusafdeling vil man gerne sætte fokus på at uddanne lokalt i Frederikshavn.

I uge 43 starter der derfor et nyt ledelsesforløb op ”Det strategiske lederskab”, som er et modul, der klæder dig på til at blive en bedre leder. På modulet får du redskaber til at omsætte strategiske mål til konkrete og realistiske udviklingsprocesser, der styrker din position som leder eller kommende leder.

-Det er en god måde at bygge noget teori på din erhvervserfaring. Kurserne har stor værdi for vores deltagere, fordi de får indblik i de mange forskellige ledelsesstile, de får mulighed for at knytte teorien op på deres egen hverdag og på den måde bliver de rustet til at skabe forandring, håndtere konflikter og drive udvikling i deres egen praksis, fortæller Katrine Skaarup Andersen, udviklingskonsulent på Frederikshavn Handelsskole

I foråret gennemførte Frederikshavn Handelsskole også et ledelsesforløb i modulet ”Ledelse i praksis” med stor succes. Alle deltagerne fik flotte resultater men vigtigste af alt blev de klogere på dem selv, deres egen position og deres praksis.

– Det var et rigtig godt og relevant kursus. Gode gæsteoplæg og indholdsrige debatter på holdet. Det var nemt at kæde teori sammen med praksis løbende i forbindelse med kurset samt inddrage min egen hverdag i undervisningen. Og så gør det ikke noget at kurset afholdes lokalt, så det minimerer transporttiden. Jeg ser allerede frem til også at deltage på ”Det strategiske lederskab”, fortæller Lars Bisgaard, tidligere deltager på uddannelsen.

Selve forløbet strækker sig over 8 uger, hvoraf der er 8 kursusdage. Som virksomhed har man mulighed for at søge SVU, som er økonomisk støtte som dækning for den arbejdsindtægt, man taber ved at uddanne sig i arbejdstiden. Derudover har man også mulighed for at søge omstillingsfonden og få op til 10.000 kr. om året til videreuddannelse.

Læs om hele forløbet her

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt udviklingskonsulent Katrine Skaarup Andersen på ksan@fhavnhs.dk eller telefon 2750 3910

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bliv en bedre leder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER