SIK80 indbyder til Sjov Fredag nr. 100

SIK80 indbyder til Sjov Fredag nr. 100

27. september 2021 - kl. 7:50 - af

Fredag den 8. oktober lukker SIK 80 dørene op for Sjov Fredag nr. 100 i Sæby Spektrum.

SIK 80 atletik har stået i spidsen for arrangementet siden fredag den 26. januar 1996. Enkelte år havde de 5 arrangementer om året, men det passede bedre med fire fredage med fuld tryk på kedlerne. Udvalget bestod fra starten af Tove og Lennart Pedersen, Jytte Grøn og Gunnar Møller Nielsen. Nu består udvalget af Henrik Christiansen, Rikke Olsen og Gunnar Møller Nielsen. Det har været nogle spændende år, hvor mange klubber heldigvis har budt ind og vist deres idræt frem.

“Vi har også haft glæde af byens sponsorer, som har været behjælpelige med lodtrækningspræmier. Jeg glemmer ikke den dag, da jeg gik over til Rode Andreassen, Sæby Storkøb, og spurgte ham om lidt sponsorhjælp til sodavand. Han spurgte, hvor mange skal du have? 40 kasser sodavand, sagde jeg. Dem sponserer jeg gerne. Du henter dem og afleverer de tomme kasser dagen efter. Det var en god aftale i mange år. Nu skal vi købe sodavand til Spektrum priser, det gør en forskel på prisen børnene betaler”, fortæller Gunnar Møller Nielsen.

Sjov Fredag er børnenes fest. 1. til 6. klasse hygger sig til alt fra badminton, floorball, redskabsbaner, trampolin, rulleskøjter, dans, fodbold og alm hygge.

SIK 80 glæder sig til at se rigtig mange børn til Sjov Fredag nr. 100, se www.SIK80.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIK80 indbyder til Sjov Fredag nr. 100' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER