Mød YouTube-stjernen Johnni Gade og tag din far med

Mød YouTube-stjernen Johnni Gade og tag din far med

27. september 2021 - kl. 2:47 - af

Han har over 400.000 følgere på YouTube, hvor han er kendt for at lave alt fra satire til gaming. Nu kan du og din far møde ham i Manegen – Sæby Kulturhus torsdag den 7. oktober, kl. 19.00, til et foredrag krydret med masser af YouTube-, radio- og battleklip.

Måske kender du Johnni Gade (34) fra ANRs ”Morgenkøterne” og som freestyle-rapper. Eller måske er du en af de mere end 400.000 følgere?

På hans i alt fem YouTube kanaler: Johnni Gade, Johnni Gade Gaming, Johnni Gade Reaktioner, Johnni Gade Brætspil og Johnni Gade Invest, laver han alt fra satire til gaming. En tidligere kanal – Johnni Street, er ikke længere aktiv, men han laver stadig en smule freestyle-rap. De fem kanaler ramte i 2020 til sammen 464.000 følgere.

Nu kan du møde manden, der på sit visitkort skriver radiovært, youtuber, streamer, rapper og idiot. Når Johnni holder foredrag, er det med masser af YouTube-, radio- og battleklip, og hvis du tør at prøve kræfter med en improviseret rapbattle til slut, så er der også mulighed for det.

Der er mange voksne, som ikke rigtig kender så meget til youtube-verdenen, her er chance til at få et indblik i de unges verden. Arrangementet med Johnni henvender sig til alle fra otte år, så hermed en opfordring til en anerledes fælles oplevelse for far og søn.

Billetter finder du på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mød YouTube-stjernen Johnni Gade og tag din far med' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER