home Sæby – Læsø: Arkitektonisk og minimalistisk villa med havudsigt

home Sæby – Læsø: Arkitektonisk og minimalistisk villa med havudsigt

27. september 2021 - kl. 5:54 - af

Liebhaveri beliggende på hyggelig villavej ved Sæby Nordstrand.

Her udbydes en yderst attraktiv og sjælden arkitektonisk villa, der har total havudsigt og er placeret for enden af hyggelig villavej, Baudersvej 20 ved Sæby Nordstrand. Udefra ses en flot renoveret villa, men villaens indretning og niveauer er en sand hemmelighed, indtil man træder indenfor.

En af boligens store hemmeligheder er den ekstra stue, der er opført på et niveau højere end den resterende del af huset. Her er et fantastisk lyst rum indrettet som stue med panoramaudsigt ud over Kattegat og udgang til en skøn terrasse, hvor vandet kan ses, så langt øjet rækker, fra havnen i Sæby til havnen i Frederikshavn.

Villaen er på 180 m2 og rummer et stort lyst og velindrettet køkkenalrum med spisestue og hyggelig opholdsstue med plads til både tv-stue, hyggekrog med lænestole og en stilfuld kontorplads.

Der er desuden rummelig spisestue og rummeligt køkken med kogeø. Køkkenet er velholdt og med lyse elementer.

Boligen byder på dejligt soveværelse med stor skabsvæg, samt to fine værelse i god størrelse, hvor der også er indbyggede skabe. Der er desuden to badeværelse, hvor interiør går igen, og skaber en god sammenhæng i boligen. Begge badeværelser har væghængte toiletter og vask i integreret skabsmiljø. I det ene badeværelse er der bruseniche og i det andet er der badekar med bruser.

Huset har to indgange og der er indrettet brygges med god plads til vaskefaciliteter, garderobeplads og opbevaring samt flot entré, hvor gæster kan bydes velkommen.

Villaen og ombygget og renoveret i 2004, hvor der er valgt et stilfuldt og moderne udtryk, som matcher den stil boligen indbyder til. Huset er særdeles velholdt og flot passet på.

Der er udgang til to skønne flisebelagte terrasser fra hhv. stue og spisestue, hvor solen kan nydes i læ og ugeneret fra naboerne. Der er desuden flisebelagt indkørsel, garage med elektrisk port, samt et fint disponibelt rum på 20 m2 til opbevaring under den hævede stue.

Kort fortalt udbydes her en sjælden, unik og minimalistisk ejendom på en meget eftertragtet beliggenhed – en ganske særlig bolig i Sæby.

Pris: 4.600.000 kr

Udbetaling: 230.000 kr

Ejerudgifter pr. måned: 2.038 kr

Energiklasse: D

Boligareal: 180 m2

Grundareal: 709 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø: Arkitektonisk og minimalistisk villa med havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER