Rytter-brødrene sikrede topresultater i det sønderjyske

Rytter-brødrene sikrede topresultater i det sønderjyske

26. september 2021 - kl. 8:25 - af

I den første weekend af september leverede Silas og Milan Rytter varen på de sønderjyske racerbaner. Milan på Vojens Karting Bane og Silas på Padborg Park.

Allerede fredag tog Silas hul på opgaven, da han deltog i træningen til Danish Endurance Championship med STEP Motorsport og medkøreren Mads Riis. Her sikrede sæbynitten sig et godt udgangspunkt til lørdagens løb, der med en times varighed kunne udfordre udholdenheden hos den 17-årige racerkører.

Men udholdenheden fejlede ingenting, og det gjorde indsatsen heller ikke. Langt fra, faktisk. I et højt tempo kunne Silas Rytter kæmpe sig frem i feltet bag rattet af den lille Ginetta G40-racer, og hjulpet på vej af en knivskarp pitstrategi lykkedes det at køre bilen i mål på en tredjeplads.

– Det har bare været et løb, hvor alting gik som jeg håbede på. Bilen kørte perfekt, og vores pitstop sad lige i skabet. Vores strategi har hele tiden været at slå konkurrenterne i pitten, for ude på banen er deres biler bedre end vores. I dag fungerede den strategi, og det er fedt, fortæller Silas Rytter, der søndag kunne se lillebror Milan imponere i Vojens.

Her fortsatte han de gode takter fra lørdagens race, hvor han startede fra pole position og vandt det første indledende heat. Andet heat førte han også, men kæden sprang og Milan måtte se resten af heatet fra sidelinjen. Det fik han revanche for søndag, hvor han vandt tredje og fjerde indledende heat. Det gav en startplacering som nummer tre i prefinalen, som han på flot vis konverterede til endnu en sejr.

Finaleheatet bød på endnu en overbevisende sejr til den 13-årige gokartkører, som med sejren har lagt sig i front for det danske Rotax Senior-mesterskab – som yngste og mindst rutinerede kører af alle.

– Det var en fed weekend, hvor tingene næsten spillede fra start til slut, og jeg havde bare farten med mig. Jeg håber at kunne gøre det samme til finalen på Midtjysk Karting Bane den 25-26. september, siger Milan Rytter, der med en sejr i mesterskabet kvalificerer sig til at deltage i Rotax Grand Final 2021, som køres på Bahrain International Karting Circuit i december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rytter-brødrene sikrede topresultater i det sønderjyske' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER