Guldmedalje til elev fra Sæby Ældrecentre

Heidi med medalje på trappen i Axelborg.

Guldmedalje til elev fra Sæby Ældrecentre

26. september 2021 - kl. 13:35 - af

Da Heidi Christensen var til svendeprøve i april som ernæringsassistent blev det til en guldmedalje.

Heidi fik guldmedaljen for at have fået 12 i både den skriftlige og praktiske svendeprøve samt at have ydet en exceptionel indsats. Heidi havde til sin svendeprøve brilleret med at inddrage de nye 7 kostråd på en fremragende måde. Hun havde ud over det forventelige, fortalt om vigtigheden ved de 7 kostråd både ernæringsmæssigt og klimamæssigt. Hun fik desuden lavet noget indbydende og spændende mad til hendes målgruppe, som var unge på en kaserne. Faglærer Mette Svenstrup, som har indstillet hende til guldmedaljen var imponeret over Heidis flotte svendeprøve:

– Heidi har gjort det rigtig flot. I den praktiske svendeprøve viste hun på fremragende vis, hvorledes kostrådene, ernæringen og klimaet kan indgå i en veltilberedt og sensorisk lækker menu.

I torsdags tog Heidi Christensen, ernæringsassistent Lis Jensen fra Sæby Ældrecentre og Mette Svenstrup fra EUC Nord til København, hvor Heidi fik udleveret guldmedaljen. Dette skete ved et arrangement på Axelborg i København. Udover Heidi var der yderligere 36 elever, som fik guldmedalje. Det var en stor oplevelse for Heidi:

– Jeg er meget glad for anerkendelsen og hele arrangementet på Axelborg. Især talerne om ernæringsassistenters betydning for samfundet, synes jeg var rigtig godt.

Ernæringsassistent er en erhvervsuddannelse, der varer ca. 3,5 år. Hele uddannelse består af et grundforløb og et hovedforløb med indlagte skoleophold, og man kan tage hele uddannelsen hos EUC Nord i Hjørring. En Ernæringsassistent tilbereder god, næringsrig mad til forskellige målgrupper for eksempel på hospitaler, i kantiner, børneinstitutioner, efterskoler, kaserner mm. Ernæringsassistenter tilbereder også mad til forskellige diæter. I øjeblikket er der efterspørgsel på ernæringsassistenter i Nordjylland og det er ikke svært at finde job efter svendeprøven.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guldmedalje til elev fra Sæby Ældrecentre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER