Kom og syng med Jens Nielsen

Kom og syng med Jens Nielsen

25. september 2021 - kl. 8:59 - af

Komponist og musiker Jens Nielsen synger og spiller for til en munter eftermiddag i Østervrå Kulturhus tirsdag den 5. oktober, kl. 14.00. Vi skal høre, hvad der er det nye i Højskolesangbogen, og så skal vi dele vores yndlingssange med hinanden.

Den nye højskolesangbog – hvad er det nye? Det vil Jens Nielsen, tidligere musikskoleleder i Sæby og nu organist i Sct. Olai kirke i Hjørring, meget gerne svare på. Temaet kunne ikke være mere oplagt, nu da Østervrå Seniorer netop har fået indviet den nyeste 2019-udgave af Højskolesangbogen.

”Så syng da, Danmark” er titlen på dagens arrangement, og man må sige, at sangen for alvor har fået vinger i vores lille land. – Jens Nielsen leder os gennem noget af det nye i Højskolesangbogen, og han har masser af gode forslag i ærmet, forsikrer bibliotekar Knud Hjørnholm, men der er også lagt op til, at publikum kan byde ind med ønsker. Måske har du en god historie, der knytter sig til dit sangvalg, og den hører vi også gerne.

Der er lagt op til en eftermiddag med sprudlende varme, humor og musikalitet, hvor vi skal synge en god blanding af kendte og nye sange.

Eftermiddagen er tilrettelagt i et samarbejde mellem Østervrå Bibliotek, Østervrå Seniorer og Jens Nielsen.

Billetter til den musikalske eftermiddag finder du på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer. Det er også muligt at købe billet ved indgangen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom og syng med Jens Nielsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER