Jakob har været klubmester i Sæby Golfklub de seneste 13 år

Jakob har været klubmester i Sæby Golfklub de seneste 13 år

24. september 2021 - kl. 7:55 - af

I mange danske golfklubber er september en måned, hvor de lokale årgangs- og klubmesterskaber afholdes. I herrerækken i Sæby Golfklub hedder den lokale klubmester Jakob Beck Thiessen – og den trone har han besiddet de seneste 13 år i træk! Det er en imponerende bedrift, og det var nok til en artikel i det nationale golfmedie, Golf.dk, hvor der ikke er kendskab til lignende, lokale klubrekorder.

Jakob er 29 år gammel, og har spillet golf i Sæby Golfklub siden 2002. Dengang, fortæller Jakob, tog han i skole i golftøj og cyklede derefter direkte i klubben, hvor der blev tilbragt rigtig mange timer på banen. Han var således blot 16 år gammel, da han første gang vandt det lokale klubmesterskab. Det siger sig selv, at Jakob ikke er en helt gennemsnitlig golfspiller. Faktisk var han i sine unge år så dygtig, at en professionel golfkarriere var en overvejelse han arbejdede med. Desværre satte en skiulykke, som forårsagede et tre-dobbelt brud på ryggen en stopper for det, inden karrieren blev til noget. Det har dog ikke afholdt Jakob fra at komme tilbage på golfbanen, og 13 klubmesterskaber i træk taler sit eget tydelige sprog.

Jakob er netop blevet gift og er far til to mindre børn. Derfor bliver det ikke længere til så meget golf i hverdagen, men Jakob spiller fortsat på Sæby´s bedste elitehold i herrerækken og prioriterer særligt at holde formen i gang for at forsvare sit klubmesterskab. Jakob er indstillet på at gøre, hvad han kan for, at der også i de kommende år står Jakob B. Thiessen på mesterskabstavlerne, som er udstillet i klubhuset på Vandløsvej. Jakob håber på større konkurrence i de kommende år, hvor en række yngre spillere er kommet til og efterhånden er etableret på klubbens elitehold.

I Sæby Golfklub er vi stolte af at have mange ihærdige og dygtige golfspillere og vi håber på, at Jakob i de kommende år skal strenge sig an for at forsvare sine mange titler.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jakob har været klubmester i Sæby Golfklub de seneste 13 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER