Indbrud i villa på Rådhusvej

Indbrud i villa på Rådhusvej

21. september 2021 - kl. 9:48 - af

Natten til tirsdag kl. 05.20 hørte en beboer i en villa på Rådhusvej i Sæby en lyd. Det viste sig, at terrassedøren var blevet brudt op og anmelderen kunne konstatere, at der var stjålet en bamsestol med skammel. Der var ikke umiddelbart nogle spor efter gerningsmanden.

Tirsdag morgen blev Sæby Avis orienteret omkring, at to betjente med hunde gik rundt i skovområdet omkring Rådhusvej. De leder efter tyvekosterne og er stadig i området.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud i villa på Rådhusvej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER