Tålmodighed er temaet for aftenmeditationen i Sæby Kirke

Tålmodighed er temaet for aftenmeditationen i Sæby Kirke

19. september 2021 - kl. 6:34 - af

Meditationen foregår torsdag den 23. september kl. 20.00.

De fleste af os kender vist til utålmodighed, at vi har svært ved at vente på noget. Men ofte er noget af det bedste i livet, noget vi må vente på, som må have tid til at gro frem, lidt ligesom de mange frugter, der hænger på træerne, nu har måttet have hele sommeren til at blive til noget. Tålmodighed handler om mod til at give tid, mod til at vente, ja tåle ventetiden. Og tålmodighed er at give plads til evigheden.

Ved aftenmeditationen i Sæby Kirke vil ”tålmodigheden” blive belyst fra flere sider.

Aftenmeditationerne ved Sæby Kirke er på lidt over en halv time – gudstjenester hvor der er god tid til refleksion over temaet på baggrund af nogle bibelord, god tid til stilhed og bøn og god tid til at lytte til musikken og være i den stemning, som de mange levende lys, der er tændt i kirken, giver. Kom gerne og vær med.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tålmodighed er temaet for aftenmeditationen i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER