Nybolig Sæby: Velholdt stor villa i Voersaa

Nybolig Sæby: Velholdt stor villa i Voersaa

18. september 2021 - kl. 5:47 - af

Denne bolig er til familien, som ønsker god plads både indenfor og udenfor, den ligger i Voerså mellem Sæby og Aså, hvor der er masser af flot natur og indenfor 40 minutters kørsel ligger Aalborg og 25 minutter Frederikshavn. Velkommen til en hyggelig landsby, hvor åen snor sig flot ind gennem byen og man kan sejle på åen eller besøge byens lystbådehavn, som er kendt for “de små røde fiskerhuse”.

På den ene side af vejen får man fornemmelsen af at huset er i et niveau, men bliver positivt overrasket når ankommer i indkørslen, for huset er i to niveauer. En boligdel og en underetage, der kan anvendes som garage med opbevaringsmuligheder, depot eller for familien med flere fritidserhverv.
Når man ankommer til boligen via Albækvej, kører man ned på gårdspladsen hvor bilen kan køres direkte i dobbeltgaragen. På venstre side er der et værksted og på højre side et stort depotrum. Derfra videre ind til den øvrige del af underetagen, hvor der er trappe op til beboelsen. Derudover er der både bryggers og 3 disponible rum mm. – en underetage med en loftshøjde på 2,30 meter og som er i fin kvalitet.
Beboelsen ligger i øverste plan og er indrettet med vindfang, gæstetoilet og fordelingsgang med trappe til underetagen. Fra svalegangen er der dør ind til hallen og derfra videre ind i spisekøkkenet som har masser af bordplads samt et fint kig til gårdspladsen. På den anden side af køkkenet ligger stuen, som er ganske stor og med plads til både spise- og opholdsafdeling. Det er også her brændeovnen er installeret. Fra stuen er der også dør ud til en dejlig lys havestue. Derudover er der et fint kontor, hvor man kan gå videre ind til et stort værelse med dør ud – et rigtigt fint rum, som også har et fint lysindfald. Tilmed er der et badeværelse med kar og bruseniche. Tre værelser og soveværelse med dør ud til svalegang. Boligen er opvarmet med fjernvarme, brændeovn, elvarme og ydermere er et solcelleanlæg på 6 kW, som er en stor hjælp til el-forbruget. Derudover er der genindvindingsanlæg, som kan benyttes hvis man ønsker det. I underetagen sidder der en luft til luft varmepumpe. Haven ligger rundt om boligen og er udlagt i græs og bede.
Boligen rummer mange muligheder og der er mulighed for at overtage ejendommen efter 1. august 2022. Er man til lokalsamfund med alle naturfacetter som hav og skov, ja så er dette stedet. Kontakt Nybolig for en fremvisning.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/kringelhedevej/105085/933549

Sag nr.: 933549

Adresse: Kringelhedevej 14, Voerså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.345.000, –

Udbetaling: Kr. 70.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.949, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.725, -/4.886, –

Bolig areal: 232 m2

Grund: 1.450 m2

Stue/vær.: 1/6

Opført: 1973

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Velholdt stor villa i Voersaa' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER