Fuldt blus i aktivitetscenter

Fuldt blus i aktivitetscenter

18. september 2021 - kl. 11:39 - af

Efter måneders stilstand på grund af corona-epidemien er der igen fuldt blus i aktivitets – og træningscentret Havkærhus på Sæby Ældrecenter. Centrets klientel er seniorer på efterløn og pensionister i alle aldre.

Ud over faste aktiviteter på ugens første fem hverdage – bl.a. gymnastik/vedligeholdelsestræning, billard, dameklub, sangtimer, glasværksted, kreative hold i træningskøkkenet, dart, torsdagsbar den fjerde torsdag i hver måned, gudstjeneste hver torsdag formiddag og endelig mandeklub hver fredag formiddag – afvikles der en række særlige arrangementer tilrettelagt dels af Husets Venner, Havkærhus og Civitan-klubben i Sæby.

Her i september har man bl.a. været på udflugt til Fjordbyen i Aalborg. Søndag den 26. september bliver der om eftermiddagen musikalsk underholdning ved Brass Ensemble Sæby.

Torsdag den 7. oktober afvikles der et musik-arrangement med Hejslet-brødrene fra Sæby, og torsdag den 14. oktober synger Ole og Poul gamle revyviser. Ældre Sagen i Sæby står for søndagstræf den 17. oktober, og torsdag den 21. oktober er der bankospil på programmet.

November byder også på en lang række arrangementer. Således holdes der november-fest torsdag den 4. november. Månedens højdepunkt løber af stablen torsdag den 11. november, hvor dansk-top-parret Kisser og Søren står for underholdningen ved et eftermiddags-arrangement tilrettelagt af Civitan-klubben i Sæby. Der bliver bankospil torsdag den 18. november, mens Ældre Sagen står for afviklingen af et nyt søndagstræf den 21. november. Endelig har Husets Venner tilrettelagt et stort julemarked, der vil blive afviklet fredag den 26. november.

December byder på et musik-arrangement torsdag den 2. december. Husets Venner byder på gløgg og æbleskiver torsdag den 9. december, og søndag den 16. december er der bankospil. Endelig vil Ældre Sagen stå for afvikling et juletræs-arrangement søndag den 28. december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldt blus i aktivitetscenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER