Kajaktræf mellem Sæby og Frederikshavn

Kajaktræf mellem Sæby og Frederikshavn

15. september 2021 - kl. 7:31 - af

Mandage den 13. september 2021 havde Sæby Ro- og kajakklub aftalt med Frederikshavn Havkajakklub, at de skulle mødes halvvejs mellem de to klubber dvs. ved Transportcentret i Vangen.

Der er stort set lige stor afstand for begge klubber. De mødtes også i 2020, så det er anden gang de to klubber mødes og har aftalt, at det nu er en årlig tradition, der vil fortsætte i årene fremover. De ønsker på den måde at udbygge samarbejdsrelationerne mellem de to klubber.

I år var de 38 kajakroere der mødtes, hvilket var ”en ordentlig flok” og det så godt ud med så mange kajakker i forskellige farver på vandet.

Begge klubber havde afgang kl. 18.00 fra vores respektive klubhuse og mødtes kl. 19.00 i Vangen. Så var der tid til en lille times hygge, spisning og snak på tværs af klubber og medlemmer – før der igen var afgang kl. 19.45 mod vores klubhuse, nu med lyskæder på kajakker og pandelamper på roerne. Det var et flot syn for alle langs Sæby promenade, da kajakkerne kom forbi i mørket.

Sæby Ro- og Kajakklub siger tusind tak for turen til alle medlemmer af de to klubber.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kajaktræf mellem Sæby og Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER