Bliv klogere på Bitcoins, og tag kontrol over din egen økonomi

Bliv klogere på Bitcoins, og tag kontrol over din egen økonomi

15. september 2021 - kl. 14:12 - af

Vi ved vel alle sammen efterhånden hvad Bitcoins er. Men ved vi så i virkeligheden hvad det EGENTLIG er? Nettet er oversvømmet med adskillige artikler, der kun har til formål at franarre folk deres penge. Heldigvis er du nu landet på én af de rigtige artikler. Ja – vi har selvfølgelig en bagtanke, og den er at du – såfremt du har lyst til at investere i Bitcoins – skal bruge vores side til at gøre det.

MEN – og her kommer det vigtige. At investere i Bitcoins er ikke for alle. Vi har ikke nogen intention om at lokke dig til at investere på et falsk grundlag. Vi er interesseret i at give dig den information du har brug for, for at kunne finde ud af om Bitcoin investering er noget for dig.

Start i det små

Kryptomarkedet er ekstremt volatilt. Det betyder at der er mulighed for at miste rigtig mange penge, men der er også mulighed for at tjene rigtig mange penge. Det er præcis på grund af volatiliteten, at folk har kunnet tjene sine penge mange gange igen. Havde du eksempelvis investeret 5.000, – i Bitcoins for fem år siden, havde de været over 375.000 kroner værd i dag.

Man skal under alle omstændigheder aldrig investere mere end man har råd til at tabe, men lige præcis i tilfældet med Bitcoins, kan man altså for ganske få penge få afkast der langt overstiger hvad der eksempelvis ses på aktiemarkedet. Det betyder også at du ikke behøver bruge 100.000 for at starte op med at investere i Bitcoins, hvilket alt andet lige mindsker din risiko for tab.

Find troværdige kilder

Som nævnt er nettet fyldt med knap så troværdige artikler, og derfor er det en god idé at holde skarpt øje med hvad du læser. Hvis der er noget af det du læser du synes virker mærkeligt, eller som du ikke forstår, vil du ofte kunne læse op på det på den officielle Bitcoin hjemmeside.

En god måde at kunne få adgang til nogle troværdige kilder, er ved at melde sig ind i nogle af de større grupper på sociale medier. Dog er dette også én af de eneste troværdige kilder. Pas på med at få for meget inspiration fra de profiler der konstant deler billeder og videoer af deres Lamborghini’er og store palæer. Ofte har disse folk en bagtanke med deres opslag.

Selvfølgelig er der succeshistorier der er sande, og det er da også denne form for historier der har gjort folk vilde med kryptovaluta til at starte med. Dog er det måske ikke altid lige så nemt at tjene penge som det ser ud til. Sørg for altid at have din egen investering for øje, og vær tålmodig.

Hold dig opdateret

Når du har fundet de kilder du stoler på – og det kan være websites, podcasts, grupper på sociale medier eller lignende, så hold. dig. opdateret. Gør hvad du kan for at abonnere på disse kilder, sørg for at få popups på din telefon når der er nye indlæg – ja sørg kort og godt for at du altid ser hvad de nyeste tendenser er.

På denne måde er du bedre rustet til at kunne klare volatiliteten på markedet, og vende det til din fordel. Hvis du har tænkt dig bare at sætte nogle penge i Bitcoins og lade dem stå, er dette måske ikke lige så vigtigt for dig. Men Bitcoins kan godt stige og falde en del i løbet af dagen, så her er der igen mulighed for at tjene penge. Faktisk kunne tradingplatformen Etoro berette at der i perioden fra Januar 2018 til Januar 2019 var et gennemsnitligt udsving i prisen på Bitcoins på 2,67% pr. dag, og et fald på 40.000$ pr. enhed i perioden. Til sammenligning steg Johnson & Johnson som vi nok alle kender grundet deres Corona-vaccine kun cirka 6% i hele 2020.

Vurder dit tidsforbrug

En af de vigtigste ting er at finde ud af hvor meget tid du har til at håndtere din portefølje. Hvis du daytrader, og altså ikke laver andet end at studere grafer i 8 timer dagligt, så kan du bedre udnytte Bitcoins volatilitet.

Måske vil du også få blod på tanden, og gå efter nogle af de mindre valutaer – de såkaldte Altcoins. Det er i denne kategori vi finder den berygtede Dogecoin – du ved – den krypto der på blot 3 måneder 8-doblede sin værdi? Ja. Der er penge at tjene på Altcoins, men her er også mange faldgruber.

I sidste ende er det kun dig der ved hvor meget og hvor lidt tid du har lyst til at bruge på dine investeringer, men husk på at du med minimale investeringer og minimalt tidsforbrug stadig kan få gode resultater, så lad være med at miste modet bare fordi du ikke har tiden. Brug den tid du har lyst til, og invester kun det beløb du har råd til at miste.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bliv klogere på Bitcoins, og tag kontrol over din egen økonomi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER