Arkitekttegnet villa med havudsigt – stilrent design og moderne indretning

Arkitekttegnet villa med havudsigt – stilrent design og moderne indretning

13. september 2021 - kl. 5:32 - af

home Sæby – Læsø: Renoveret i kvalitetsmaterialer, der er velovervejet og gennemførte både ude og inde.

Her udbydes en unik og sjælden ejendom på Solsbækvej 102 i Sæby – en arkitekttegnet villa på attraktiv beliggenhed med smuk udsigt til Kattegat.

Boligen har været gennem en omfattende renovering, der er afsluttet i 2020.

Renovering er gennemført med respekt for det oprindelig arkitektoniske udtryk og design, samtidig med at der er tilføjet et velovervejet og unikt præg på boligens funktion, indretning og interiør, hvilket er gennemgående i hele huset. Udvendigt er boligen renoveret med vinduer og zinkbeklædning, så villaen er vedligeholdelsesfri. Flot anlagt have, der byder på mange specielle planter og terrasser indrettet med et design, der matcher boligens høje niveau.

Boligen byder på to udsøgte etager og et samlet boligareal på 208m2. Stueplan rummer entré, åbent køkken/alrum/stue, entré, badeværelse, tre værelser og dejligt bryggers samt viktualierum. På første sal en fantastisk lys udsigtsstue, badeværelse og soveværelse.

Opholdsrummet i stueetagen er boligens centrum og her fremtræder mange af de unikke detaljer som boligen besidder. Der er loft til kip med stort ovenlysvindue mod syd og flere unikke vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald. Flere steder i boligen er enkelte vægge beklædt med egetræslister, hvilket giver et moderne og roligt udtryk og skaber en fin sammenhæng i huset.

Stuen på førstesalen har en skøn udsigt ud over Kattegat, som kan nydes både stående og siddende i den velindrettede stue. Der er desuden nydeligt badeværelse, stort værelse med skabsvæg, samt gangareal der fungerer som walk-in closet.

Ens for begge etager er, at indretningen og stilen er veltænkt og fuldført til punkt og prikke. Boligens elementer i køkken, badeværelser og bryggers er gennemgående og kvalitet af mærket Designa. Det samme gælder for lofter, gulve og vægge. Hele vejen rundt i boligen er der tænkt på rig mulighed for organiseret opbevaring i form af høje skydelågs-skabe, samt et viktualierum i forbindelse med køkken og bryggers.

Boligen er placeret for enden af lukket vej, med flisebelagt indkørsel, carport og redskabsrum. Kort fortalt, fortjener denne nyrenoverede arkitekttegnede villa mere end blot en beskrivelse, den må opleves!

Pris: 3.600.000

Udbetaling: 180.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.433

Energiklasse: B

Boligareal: 208 m2

Grundareal: 1.991 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arkitekttegnet villa med havudsigt - stilrent design og moderne indretning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER