Anna Krogh fra Sæby blev dansk ungdomsmester i højdespring

Anna Krogh fra Sæby blev dansk ungdomsmester i højdespring

13. september 2021 - kl. 7:53 - af

Hvidovre atletikstadion dannede i weekenden rammen om de danske ungdomsmesterskaber i atletik.

Anna har trænet målbevidst i hele året på mangekampen, som i hendes aldersgruppe 14-15 år er en 7 kamp, dvs. 7 forskellige øvelser. Selvom vi træner alsidigt, har Anna nogle favoritøvelser, og en af dem, er for Annas vedkommende højdespring, og en anden 80m hækkeløb, fortæller Gunnar Møller fra SIK80, og fortsætter:

“Jeg har de seneste uger været på atletikstadion sammen med Anna 5 træningspas om ugen, foruden atletikstævner. Så resultaterne kommer ikke uden flid. Anna er dedikeret til sin sport, og jeg nyder at se, hun udvikler sig positivt, og opnår gode resultater”.

Forrige weekend var Sæby vært for DGIs Landsmesterskab, hvor Anna også vandt i højdespring med 1,59m. Denne weekend var Anna så på den store scene i Hvidovre, hvor der var 18 konkurrenter, hvoraf de fire også sprang 1,59m. Anna havde is i blodet, og tog alle højderne uden nedrivninger. Så derfor stod hun, som vinderen efter de mange spring. Kæmpe tillykke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anna Krogh fra Sæby blev dansk ungdomsmester i højdespring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER