Nybolig Sæby: Bynært og med optimal planløsning

Nybolig Sæby: Bynært og med optimal planløsning

12. september 2021 - kl. 6:07 - af

Centralt beliggende i Sæby finder I dette hus, som har adresse på Gl. Ålborgvej 56. Her er kun 5 minutters gang til Sæby Torv, og søndag morgen skal du kun bruge få minutter på at gå til bageren, som ligger på samme vej. Tager I smutvejen på gåben, kommer I op til City Vest med mange dagligvarebutikker, Sæbygård Skolen, Sæby Fritidscenter, fitness og svømmehal – der er et hav af muligheder, for Sæby byder stort set på alt. Er i til den smukke natur, så har vi Sæbygård skov eller I kan gå en tur nede på den hyggelige lystbådehavn.

På den 770 kvm. store grund ligger dette hus i 3 plan med forhave, som er anlagt med skærver og den flisebelagte indkørsel, hvor bilen kan holde parkeret. Haven er lukket og med fin terrasse mod sydvest. Der er også en ældre carport med udhus og drivhus.

Indenfor kommer vi ind i en entre via vindfang, i forbindelse med mellemgang med trapper til underetage og 1. sal. Dejligt køkken med spiseplads, lyst badeværelse med klinker på væg og gulv, gulvvarme og bruseniche. Rigtig fin spisestue med trin ned til en opholdsstue med loft til kip og brændeovn, der spreder hygge.

1. sal er indrettet med soveværelse og stort værelse. Underetagen byder på et godt disponibelt rum som er opvarmet, bryggers med plads til vaskesøjle, viktualierum samt fint værksted. Underetagen har en fin loftshøjde og der er klinkegulv i det meste af den.

Pænt og charmerende hus, som ligger tæt på det hele – bestil en fremvisning allerede i dag på telefon 9840 1200.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/glaalborgvej/105085/933562

Sag nr.: 933562

Adresse: Gl. Ålborgvej 56, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.095.000, –

Udbetaling: Kr. 55.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.041, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.576, -/3.977, –

Bolig areal: 134/66 m2

Grund: 770 m2

Stue/vær.: 1/2

Opført: 1954/1997

Energimærke: E

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Bynært og med optimal planløsning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER