Gennemrenoveret villa i populært kvarter i Vestbyen

Gennemrenoveret villa i populært kvarter i Vestbyen

11. september 2021 - kl. 5:36 - af

EDC Lars Jensen: I et dejligt og populært kvarter, Vestbyen i Sæby, finder I denne flot opdaterede villa, som byder på en god indretning, hvor I som ekstra bonus får en lækker lys og indbydende udestue på 20 m2. Med udestuen i baghånden kan grillaftenen altid redes uanset vejrgudernes skælmske humør.

Den rolige villavej er lukket, og noget af det bedste ved området er den ultrakorte afstand, I får til Sæbygård Skole, institution og hele fire supermarkeder. Og så folder den smukke Sæbygård Skov sig ud blot 200 meter fra jeres matrikel.

Jeres egen have har en ganske anseelig størrelse, og dermed får kommende fodboldstjerner gode forhold til at øve både tacklinger og driblinger. Havearbejdet er hurtigt klaret, og dét er heldigt, for her får I flere lækre terrassemiljøer, hvor især den store sydvendte terrasse løber med opmærksomheden. Der er desuden god plads til parkering, og handymanden kan godt glæde sig til et godt værksted opført i 2009 på hele 45 m2 samt en god muret garage med elport.

Etplansvillaen fra 1971 overrasker i sit udtryk, hvor der indenfor venter jer 128 fremragende og veludnyttede m2 – alle med gulvvarme. For eksempel ser I ikke skyggen af den klassiske fordelingsgang, som etplansvillaer fra samme tid normalt er udstyret med, i stedet er det den store, skønne opholdsafdeling, der binder boligen sammen. Det er her I finder køkkenet og stuen.

Køkkenet fremstår lyst og lækkert, hvor de elegante hvide elementer fra Tvis rummer masser af skabsplads. Skabsplads finder I også i bryggerset, hvor der også er plads til vaskesøjle. I hjemmets store lyse stue skaber pillebrændeovnen ikke kun hygge, den sikre ligeledes et ganske fornuftigt varmeforbrug.

Værelsesafdelingen består af det store soveværelse med faste skabe, 2 børneværelser hvor der fra det ene er udgang til haven samt lækkert lyst badeværelse.

Denne villa er det oplagt valg for jer, som ønsker en bolig der oser af kvalitet, hvor der er lavet nyt el, lavt varmeforbrug samt centralstøvsuger og robotklipper der kan aflaste en travl familie i hverdagen. Kontakt os for en fremvisning.

Kontakt os for en fremvisning.

Adresse: Peder Munks Vej 8, 9300 Sæby

Mægler: Cathrine Frahm Færløv

Sagsnr: 93005742

Type: Villa

Boligareal: 128 kvm2

Grundareal: 998 Kvm2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1971

Energimærke: C

Pris: 1.998.000

Ejerudgifter: 1.954 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gennemrenoveret villa i populært kvarter i Vestbyen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER