Frivillige og foreninger hyldes over en hel uge

Frivillige og foreninger hyldes over en hel uge

10. september 2021 - kl. 8:22 - af

Frederikshavn Kommunes årlige prisfest vokser i år fra en enkelt aften til en hel uge. Det sker, som en del af frivilligheds- og foreningsfestivalen, som arrangeres i et samarbejde mellem Frederikshavn Kommune og en række lokale aktører. Den første pris uddeles lørdag den 11. september.

Når du sender børnene til fodbold eller går i genbrugsforretning; når et danmarksmesterskab, nordisk mesterskab eller større går til et lokalt hold: Så er frivillige og foreningslivet oftest involveret. Frederikshavn Kommune har tradition for at hædre den slags præstationer med en prisfest. I år varer festen en hel uge. Hyldesten er nemlig vokset og blev en del af frivilligheds- og foreningsfestivalen 2021.

– Vi har et stærkt foreningsliv i Frederikshavn Kommune, og de frivillige kræfter er centralnervesystemet. De yder hver dag året rundt, og de fortjener den hæder. Så jeg er rigtig glad for, at vi i år kan udvide festen og give bedre plads til hver eneste indsats, vi ender med at præmiere, siger Frederikshavn Kommunes borgmester, Birgit S. Hansen.

Fra lørdag den 11. til lørdag den 18. september uddeler Frederikshavn Kommune ni forskellige priser ved fem forskellige arrangementer som en del af festivalen. Selve festivalen arrangeres i et samarbejde mellem Frederikshavn Kommunes Ungdoms Fællesråd, Frederikshavn Kommune og en række andre aktører.

Frederikshavn Kommune støtter samlet festivalen med 155.000 kroner. Pengene kommer fra fem forskellige politiske udvalg og Integrationsrådet. Desuden er Prisfesten og andre kommunale aktiviteter lagt ind i festivalen.

Priserne uddeles følgende dage:

Lørdag den 11. september:
Integrationsprisen

Tirsdag den 14. september:
Sundhedsprisen
Frivillighedsprisen
Handicapprisen

Torsdag den 16. september:
Godt Gået prisen
Årets hold

Fredag den 17. september:
Årets individuelle præstation
Årets kulturtalent/kulturoplevelse

Lørdag den 18. september:
Årets lederpræstation

Se festivalens fulde program på frivilligfestival.org

En kommentar til “Frivillige og foreninger hyldes over en hel uge” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Frivillige og foreninger hyldes over en hel uge”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frivillige og foreninger hyldes over en hel uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER