Nak en aften med Nikolaj Kirk

Nak en aften med Nikolaj Kirk

7. september 2021 - kl. 0:28 - af

Flere end 800.000 seere så med, da den 12. sæson af ’Nak & Æd’ for nyligt rullede over skærmen på DR1 med Kronprinsen, som en særlig gæst. Nu kan du møde stjernekokken Nikolaj Kirk i Manegen Sæby Kulturhus torsdag den 16. september, kl. 19.00, hvor du kommer med ind bag programmet.

Dyrene skal nakkes, og så skal de ædes. Så enkelt er konceptet i programmet ‘Nak & æd’, hvor kokken Nikolaj Kirk og naturmanden Jørgen Skouboe går ud i naturen for at jage et godt måltid. Denne aften i Manegen er stjernekokken på egen hånd, og han tager os med bag kulissen og fortæller om, hvordan han får inspiration til at arbejde med naturstoffet på TV.

Måske har du også undret dig over, hvorfor programmet hedder ’Nak & Æd’? Det kan være, at vi endelig kan få det opklaret, og så må vi altså have lidt mere at vide om noget af det mad, de får at spise. Smager en husmår godt, og er der mon aldrig noget, der er gået helt galt?

Det er blot nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i sit foredrag. Vi får også hans holdning til jagt og om vildtet, han går efter.

Der er stadig få billetter tilbage til mødet med Nikolaj Kirk, og du finder dem på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nak en aften med Nikolaj Kirk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger