Kampstart i Sæby Floorball Klub

Kampstart i Sæby Floorball Klub

7. september 2021 - kl. 10:30 - af

Sæby Floorball Klubs Herresenior starter fredag den 10. september i Danmarksturneringen i 2. division med at møde AAB på hjemmebane.

Oprindelig skulle holdet have spillet i 1. division i denne her sæson, men afgang af spillere samt langtidsskader gjorde, at holdet så sig nødsaget til at tage endnu en sæson i 2. division.
Klubben har et godt setup omkring holdet og har en tro på, at holdet nok skal levere endnu en god sæson i 2. division, og så håber man, at holdet kan bygge videre på det eksisterende og med lidt tilgang formentlig være klar til 1. division i næste sæson.

Holdet har startet sæsonen med deltagelse i Arena Nord pokalturneringen, hvor de var en tur i Århus den 24. August. Der hentede de en udesejr på 4-11 og spillede sig dermed videre til 2. runde, hvor de skal en tur sydpå til Herning. Denne kamp spilles mandag den 13. september kl 20:00.

Sæby Floorball Klub håber, at der vil komme en masse tilskuere forbi Spektrum, for at se holdet spille Sæsonens første hjemmekamp. Også gerne tilskuere, som ikke har set floorball før, da det er en super fed sport med masser af fart, teknik og action. Så kom og støt op om drengene.

Kampen spilles i Spektrum med kampstart kl. 19:00. Der er gratis adgang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kampstart i Sæby Floorball Klub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER