Ny bestyrelse i Sæby Billardklub er trukket i arbejdstøjet

Ny bestyrelse i Sæby Billardklub er trukket i arbejdstøjet

3. september 2021 - kl. 15:19 - af

Sæby Billardklub er stolte og glade for at kunne præsentere Kalhøj, som ny tøjsponsor.

– Vi er utrolig glade for dette samarbejde med Kalhøj, som er vores nye tøjsponsor, udtaler Sæby Billardklubs nye formand Claus Petersen. Der var tid til nye farver og tøj af en fantastisk kvalitet. Vi er også utrolig glade og stolte over at kunne præsentere ny hovedsponsor i Sæby Billardklub. Sæby Maleren har indgået en 3 årig hovedsponsoraftale, som bl.a. betyder, at klubben på Aalborgvej 90 nu hedder Sæby Malerens Arena.

Sæby Billardklub har gjort rigtig meget for at gøre opmærksomme på sig selv. Der er blevet trykt brochure, som skal deles rundt på skoler, uddannelsessteder, ungdomsklubber, væresteder m.m.

Sæby Billardklub har også delt softice og brochure ud på torvet og i den lokale SuperBrugsen. Alt dette er selvfølgelig for at værge nye medlemmer til klubben, som huser både mænd, kvinder og unge mennesker.

– Specielt de unge mennesker er vigtigt at få ind i klubben og få dem til at elske sporten, for ellers er vi bange for, at den kommer til at uddø langsomt. Billard er ikke bare et værtshusspil. Billard er også en sport og en sport, hvor specielt snooker vinder frem og bliver vist en del i tv, hvor de professionelle tjener rigtig mange penge, udtaler Claus.

– Det sidste år har været mærkeligt. Corona har lukket store dele af forening og idrætslivet ned, men nu er vi så småt ved at være tilbage til normale tilstande. Vi fik dog afsluttet de fleste turneringer, som var startet og vi er enormt stolte over at Sæby Billardklubs, Johnny Løkke Jørgensen, sluttede af med at vinde seniorcuppen.

– Vi har som ny bestyrelses haft en masse sponsorarbejde, hvilket har resulteret i en god håndfuld nye sponsorer, som også vil være at se på gavlen på Aalborgvej 90. Ydermere er vi igang med at få sat et livestream op at køre, så der vil i kunne følge vores kampe og se vores sponsorere, fortæller Claus.

Sæby Billardklub er enormt glade for den opbakning og støtte fra deres sponsorer, og de har altid plads til flere. Man skal henvende sig til formanden. De håber på at se mange nye ansigter i klubben fremover.

 

En kommentar til “Ny bestyrelse i Sæby Billardklub er trukket i arbejdstøjet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ny bestyrelse i Sæby Billardklub er trukket i arbejdstøjet”

  • Karsten Klitgaard

    HEJ ER DET MULIGT at jeg må komme ud og træne et par gange om ugen da jeg savner det meget jeg blev sempelhen så såret da min hobby pluslig blev fjernet af en persom jeg glemmer alle misforståelser mhv karsten

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny bestyrelse i Sæby Billardklub er trukket i arbejdstøjet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER