Det Konservative Folkeparti tilføjer 2 byrådskandidater til listen

Det Konservative Folkeparti tilføjer 2 byrådskandidater til listen

30. august 2021 - kl. 15:07 - af

Spidskandidat, John Lamp Henriksen fra Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune kan præsentere yderligere 2 kandidater til kommunalvalget den 16. november 2021.

Det drejer sig om Anette Schou fra Skagen. Anette har boet i Skagen de sidste 7 år, og hun forsøger at deltage i alt, der rører sig i og omkring Skagen. Blandt andet har hun siddet i Skagen Menighedsråd i perioden 2016 – 2020. Anettes fokusområder spænder bredt med hovedvægten lagt på ældre- og sundspolitikken samt kultur- og fritidslivet i kommunens nordligst beliggende by. Anette har tidligere siddet i byrådet i den tidligere Karlebo Kommune i Nordsjælland. I øvrigt har Anette været medlem at Det Konservative Folkeparti siden 1972.

Herudover stiller Morten Hjort Hansen op. Morten er 27 år gammel og har i sommerens løb arbejdet som kommunal guide i Skagen. Han er bosiddende i Frederikshavn, og har netop startet på en uddannelse som skibsfører på Martec. I sin fritid er Morten blandt andet medlem af Hjemmeværnet, og som sine lokalpolitiske fokusområder fylder kulturen, turismen og det maritime miljø meget.

Jeg er rigtig glad for, at Anette og Morten stiller op til kommunalvalget. Det Konservative kandidathold i Frederikshavn kommune tæller nu 14 kandidater, hvilket er meget tilfredsstillende, oplyser John Lamp Henriksen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det Konservative Folkeparti tilføjer 2 byrådskandidater til listen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER