Nybolig Sæby: Flot arkitekttegnet villa i Nordbyen tæt på skov og strand

Nybolig Sæby: Flot arkitekttegnet villa i Nordbyen tæt på skov og strand

28. august 2021 - kl. 0:23 - af

I Nordbyen af Sæby finder man denne flotte arkitekttegnet villa i et lukket boligområde, nær dejlig og børnevenlig badestrand og kort afstand til Sæbygård skov. Tager man en tur langs havnepromenaden er man hurtig på havnen i Sæby.

Kvarteret omkring Solvænget er en skøn blanding af villaer/helårsboliger og sommerhuse/fritidshuse. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er cykelsti ind til skole, daginstitution og diverse fritidsaktiviteter.

Velkommen indenfor i en entré med adgang til bryggers med masser af skabsplads, plads til vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde. Værelse/kontor og badeværelse. Videre ind i en fordelingsgang, her er trappen til 1. sal samt to værelser med skabe, stort badeværelse med bruseniche, spabad og dobbelt håndvask.

Flot og lyst køkken med alt i hårde hvidevarer og en varmepumpe. Køkkenet som er et Hanstholm køkken har lys bordplade og flotte skuffer af træ samtidigt fin halvmur ind til alrummet, hvor der er plads til spisebord og en fin hyggekrog med sofa ved siden af brændeovnen.

Fra alrummet er der udgang via skydedør til en rigtig hyggelig udestue med loft til kip og klinker på gulvet. Fra udestuen er der udgang til terrassen og haven. I alle værelser er der lyse trægulve og i resten af villaen er der klinker.

På 1. sal er der et fint værelse med en lille hems og en stor og hyggelig stue med brændeovn. Flotte lyse trægulve på hele 1. sal og en fantastisk havudsigt fra alle rum.

Haven er lukket og rigtig hyggelig med flere solkroge og flotte bede. På forsiden af villaen er der en morgen terrasse og på bagsiden en fin aften terrasse med læmur. Rundt i haven er der flotte træer og planter samt et hyggeligt have bassin med mange fisk. Mellem villaen og garagen er der en overdækning, hvor bilen kan holde eller man kan have en hyggekrog med blomster og stole til en overskyet dag. Her kan man gå tørskoet fra villaen og over til garagen som er indrettet som et fint værksted og til opbevaring. Udhus hvor der er plads til haveredskaber.

Lyder det som noget for dig så ring til os og få en fremvisning på 9840 1200 – vi ses!

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/solvaenget/105085/933464

Sag nr.: 933464

Adresse: Solvænget 13, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 3.195.000, –

Udbetaling: Kr. 160.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.327, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 13.154,-/11.440,-

Bolig areal: 168 m2

Grund: 700 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1979/1985

Energimærke: F

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Flot arkitekttegnet villa i Nordbyen tæt på skov og strand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER