Sparekassen Vendsyssel forlænger sponsoraftale med Springteam Sæby

Sparekassen Vendsyssel forlænger sponsoraftale med Springteam Sæby

27. august 2021 - kl. 6:49 - af

Smilene er store hos Springteam Sæby og Sparekassen Vendsyssel – parterne har nemlig fornyet deres sponsoraftale for tre år. Sparekassen Vendsyssel er fortsat hovedsponsor i foreningen.

-Vi er rigtig glade for det gode samarbejde med Sparekassen Vendsyssel, og sponsoraftalen er med til at sikre en fortsat positiv udvikling i foreningen. Vi ser frem til at folde samarbejdet ud de næste tre år, siger formand for Springteam Sæby, Birgithe Jacobsen.

Springteam Sæby ønsker at give børn og unge store oplevelser, stærke fællesskaber og de bedste faciliteter til træningen. Det er derfor guld værd for Springteam Sæby med en sponsor som Sparekassen Vendsyssel, der investerer i det lokale foreningsliv og dermed sætter fokus på netop børn og unges trivsel.

Sparekassen Vendsyssels Spire er rammen om Spire Cup
Spire Cup er en årligt tilbagevendende begivenhed i Springteam Sæby, hvor TeamGym-foreninger fra hele Danmark kommer til Sæby Spektrum og konkurrerer om medaljerne inden for både spring- og rytmegymnastik. Spire Cup er blot en af de mange aktiviteter, som klubben arrangerer i løbet af en sæson.

-Vi glæder os til, at vi igen kan afholde Spire Cup i Sæby Spektrum i 2022, fortæller formanden, – og vi ser frem til, at vi i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel, kan rulle alle vores spændende tiltag ud igen efter en hård periode, hvor Covid-19 satte en stopper for mange ting.

Springteam Sæby takker afdelingsdirektør Lars Høst og hans team i Sparekassen Vendsyssel i Sæby for sponsoraftalen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Vendsyssel forlænger sponsoraftale med Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER