Guidet tur i Ibsens fodspor

Guidet tur i Ibsens fodspor

26. august 2021 - kl. 1:14 - af

Lørdag den 4. september kan du høre om Sæbys betydning for Henrik Ibsens forfatterskab på en ny guidet tur som Nordjyllands Kystmuseum lancerer.

I 1887 holdt Henrik Ibsen og hans hustru en god lang sommerferie i Sæby, hvor han blandt andet fandt inspiration til dramaet ”Fruen fra Havet”. Dette drama gav senere inspiration til den smukke skulptur ved Sæby havn, som i dag er blevet et kendt vartegn for byen.

Koblingen mellem Henrik Ibsen og Sæby kan du høre mere om den 4. september, hvor Nordjyllands Kystmuseum tilbyder en guidet byvandring i Ibsens fodspor. Undervejs fortæller guiden om nogle af de sæbynitter, som fik betydning for Henrik Ibsen og hans forfatterskab samt om de aftryk, som Ibsen har sat på Sæby.

Den guidede tur, som starter ved Kystmuseet Sæby klokken 14:00, varer en time og det koster kr. 150 for voksne og kr. 50 for børn. Billetter kan købes online på Kystmuseets webside eller på Kystmuseet i Sæby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guidet tur i Ibsens fodspor' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER