home Sæby – Læsø: Hyggeligt fritidshus med god indretning

home Sæby – Læsø: Hyggeligt fritidshus med god indretning

23. august 2021 - kl. 10:47 - af

Beliggende på attraktiv vej med kort afstand til stranden.

Søger I et hyggeligt sommerhus, der er indrettet i original sommerhusstil med en eftertragtet beliggenhed, så er dette fritidshus et oplagt valg.

Fritidshuset er placeret på den attraktive vej i Lyngså – Nellemannsvej 33 – og ligger perfekt på stor grund, hvor der er udsigt til skøn grøn natur og med sti til udsigtsbænk.

Huset rummer et boligareal på 84m2 og der bydes velkommen ved fordøren, der er placeret i forbindelse med en skøn overdækket terrasse. Entréen fungere som fordelingsgang til badeværelse, soveværelse og opholdsrummet.

Boligens centrum er det skønne opholdsrum, der rummer køkken, alrum og stue. Der er indrettet vinkelkøkken med lyse låger og træbordplade samt lille spisekrog i køkkenet. Fra køkkenet er der original dør ud mod bagsiden af huset. Køkkenet adskilles fra alrummet med en halvmur, og der god plads til spisebordet og et par hyggestole. Samtidig er der et godt lysindfald fra flere vinduer.

Huset har desuden en tilbygning, der indeholder en rummelig lys stue, med Morsø brændeovn og dobbelthavedør ud til vinkelterrasse. Slutteligt er der to identiske værelser, der begge er indrettet med køjeseng og skabe.

Til huset hører garage med godt lysindfald, da der er vinduer, dør og port.

Huset er godt placeret på grundet, der starter med god bredde og snævre ind i bunden, hvor den skønne udsigt er. Grunden er er adskilt med nabogrunden med træer.

Der er rig mulighed for at trække stikket og slappe helt af på den grund, samtidig med at der kun er 500m, til den populære børnevenlig strand ved Kattegat. Skal der kultur og shopping på programmet, er der kun 8 km på cykel til Sæby, en populær ferieby med hyggeligt havnemiljø, kulturliv, svømmehal, den historiske Algade samt gågaden og bytorv med masser af liv og aktiviteter.

Kort fortalt, et fritidshus i overvejende original stand på større grund med mange muligheder og placering i attraktiv område.

Link: Fritidshus – 9300 Sæby – Nellemannsvej 33, Lyngså (home.dk)

Pris: 975.000 kr

Udbetaling: 50.000 kr

Ejerudgifter pr. måned: 1.315 kr

Boligareal: 84 m2

Grundareal: 1.534 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø: Hyggeligt fritidshus med god indretning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER