Et spændende lokalopgør i jyllandsserien spilles onsdag aften

Et spændende lokalopgør i jyllandsserien spilles onsdag aften

17. august 2021 - kl. 11:28 - af

Det var en forløsning for Skjolds jyllandsserie at starte turneringen med en sejr i lørdagens hjemmekamp. Sejren kom først i hus inde i dommerens overtid og vakte stor jubel blandt spillere, trænere og tilskuere.

Cheftræner Nikolaj Dorff udtaler: ”Kampen mod Hjørring IF blev nøjagtig lige så svær for os, som vi havde forventet, i en forestilling hvor vi fik brug for tålmodighed til at få åbnet op for Hjørrings kompakte defensiv. Det lykkedes heldigvis til slut – og især fik vi, efter pausen sat det ønskede tempo i vores grundspil. Det blev kampafgørende”.

Cheftræneren fortsætter: ”Jeg synes faktisk at det endte med at blive en rigtig god kamp, hvor Hjørring skal have ros for at komme med en tydelig plan som de eksekverede flot”.

IF Skjold Sæby møder onsdag aften Frederikshavn FI, som klubben ikke har mødt i mange sæsoner. På trods af det, er det indbyrdes kendskab til hinanden uden tvivl ganske fint – og der er ingen tvivl om, at onsdagens lokalopgør er et top “derby” for kommunen og forhåbentlig for mange tilskuere.

”De to klubber har været placeret tæt på hinanden i de seneste sæsoner, dog uden at møde hinanden (toppen af JS mod bunden af DS). Samtidig er det fakta, at alt kan ske i sådan et lokalopgør. Det bliver helt sikkert en kamp med masser af følelser og fight. Vi glæder os meget – og vi har stor respekt for Frederikshavn”, udtaler Nikolaj Dorff

”Afgørende for kampen bliver som altid, at finde det rette spændingsniveau og have fuld fokus på opgaven som venter. Jeg håber på en god og seværdig kamp med mange tilskuere – og jeg håber at se kommunens 2 bedste hold spille en seværdig og underholdende fodboldkamp, afslutter en spændt cheftræner for IF Skjold Sæby.

Kampen fløjtes igang kl. 19.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et spændende lokalopgør i jyllandsserien spilles onsdag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER