Tidligere minkavler ny kandidat hos Venstre

Tidligere minkavler ny kandidat hos Venstre

16. august 2021 - kl. 8:00 - af

Venstre i Frederikshavn Kommune, præsenterer endnu en kandidat til KV21.

Thomas Jørgensen er 55 år, og er gift med Gitte som til daglig arbejder som familiekonsulent i kommunen. Sammen har de tre voksne piger. I takt med at de 2 ældste er flyttet hjemmefra, og Thomas’ hovederhverv som minkavler blev lukket i november 2020 har Thomas nu fundet overskud og stor lyst til at engagere sig i kommunal politik, fortæller formand for Venstre i Frederikshavn Kommune, Louise Jæger.

Thomas fortæller om sit kandidatur: ”Jeg ønsker at engagere mig i kommunal politik i en kommune som jeg er født og opvokset i. Jeg er født ind i en landbrugsfamilie, så det naturlige valg for mig har altid været at blive uddannet som landmand. Jeg blev selvstændig som 23-årig, og har i de seneste 32 år drevet landbrug. Politik har altid haft min store interesse.”

Louise Jæger glæder sig over, at endnu en stærk kandidat har meldt sig. Venstre i Frederikshavn Kommune har et kandidathold til KV21, der er bredt dækkende, både hvad angår alder, køn og erhvervsmæssig baggrund.

Vi glæder os til den forestående valgkamp, hvor Venstre går til valg på mange ting, under overskriften ”Bedre balance”. Det er der brug for, slutter Louise Jæger.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tidligere minkavler ny kandidat hos Venstre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER