Dyrk de 4 H’er – Seniordans i Sæby

Dyrk de 4 H’er – Seniordans i Sæby

11. august 2021 - kl. 8:24 - af

Seniordans giver motion for hjerte, hjerne, helbred og humør. Sæby Folkedanserforening starter ny sæson i Sæby Kul­turhus den 14. september om eftermiddagen. Mød op med dit gode humør, det kræver ingen partner at danse seniordans. Der danses i forskellige opstillinger og med mange partnerskift, tempo og sværhedsgraden er tilpasset gruppen. Har du lyst til at prøve at danse til god blandet musik, så mød op 1. gang, da de 2 første gange er gratis, og find ud af hvor sjovt det gode sociale samvær kan være med at nyde livet og møde nye venner til seniordans. Mød den gode instruktør Vita Ugilt, som kan kontaktes på tlf. 2860 3645 for mere information om dansen.

Seniordans er livsglæde i bevægelse! Det er danse til kendte og iørefaldende melodier. Somme tider tager dansene udgangspunkt i kendte standard- eller folkedanse fra ind- og udland, andre gange er der tale om spændende nye danse, der er udviklet særligt til seniordans. Det er Dansk Senior Dans’ motto, at seniordans er en motionsform, som er gavnlig, for benene skal bruges og hovedet skal holdes koldt, mens der tænkes på de forskellige trin og variationer i dan­sen. Uanset alder og kondital kan vi love både sved på panden og et smil på læben.

Kom og dans dig glad, der er altid plads til nye, der vil ud og danse.
Busstoppested på Sæbygårdvej ud for Sæby Kulturhus – gælder alle busser til og fra Sæby.
Der er en god stemning på holdet., og seniordans er livsglæde, fællesskab og motion.
Et tilbud du ikke må sige nej til, hvis du hører til 50+ gruppen. Se mere på www.saebyfolkedans.dk og facebook Sæby Folkedanserforening.

De glæder sig til at byde dig velkommen i en aktiv og positiv forening, efter at de har været lukket ned i 1½ år pga. corona. Så må vi igang igen, kom med fra starten, så sæt kryds i kalenderen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dyrk de 4 H’er – Seniordans i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER