Kunderådgiver takker af efter 35 år i Spar Nord Sæby

Kunderådgiver takker af efter 35 år i Spar Nord Sæby

9. august 2021 - kl. 10:26 - af

35 år i Spar Nord Sæby bliver punktum for et langt og rigt arbejdsliv for kunderådgiver Britta Klitgaard, der har valgt at træde tilbage fra arbejdsmarkedet for at nyde sit otium. 24-årige Frederikke Kristoffersen overtager stillingen og er tiltrådt pr. 1. august.

Efter mere end tre årtier i Spar Nord Sæby gør kunderådgiver Britta Klitgaard sig nu klar til at sige farvel til arbejdslivet og goddag til pensionisttilværelsen. Sidste officielle arbejdsdag i afdelingen på Vestergade 3 er fredag den 13. august. 

Britta startede i Spar Nord Sæby tilbage i 1986 og har i alle år været ansat som kunderådgiver. I nogle af årene har Britta haft sin daglige gang i Spar Nords afdeling i Østervrå, men flyttede sammen med sine kunder tilbage til Spar Nord Sæby i 2016.

Britta er utrolig vellidt blandt alle og er kendt for altid at være frisk og til at møde kunderne i øjenhøjde, fortæller afdelingsdirektør i Spar Nord Sæby Lasse Kjærsgaard Stidsborg:

– Udover, at vi har nydt godt af Brittas faglighed, er hun meget vellidt og kendt af både kunder og kolleger for sin store indsats og velvillige hjælp. Hun vil i den grad blive savnet af os alle.

For Britta skal den nye pensionisttilværelse stå på en masse kvalitetstid med børnebørnene, rideture på sin islænder, gåture og gymnastik. Hun ser frem til at kunne gøre præcis, som hun gerne vil, og hun håber på, at det snart igen bliver muligt at rejse og opleve verden med sin mand under normale omstændigheder.

Lokal kunderådgiver overtager stillingen
At Britta Klitgaard fratræder sin stilling, betyder ikke, at afdelingen i Sæby bliver en medarbejder mindre i afdelingen. De har nemlig ansat kunderådgiver Frederikke Kristoffersen, der allerede er et kendt ansigt i Spar Nord, da hun hidtil har siddet som kunderådgiver i Spar Nord Vodskov.

Nu er det Spar Nord Sæbys tur til at få glæde af Frederikkes faglige dygtighed, hvor hun fremover, med sit lokale islæt, skal bidrage til at sikre bankens privatkunder alsidig og kompetent rådgivning. Et nyt kapitel som Frederikke ser frem til:

– Jeg glæder mig meget til at møde de lokale fra Sæby og ikke mindst at være med til at gøre en forskel for såvel eksisterende som nye kunder i banken, fortæller Frederikke Kristoffersen, som flyttede til byen i februar med sin kæreste og deres syv måneders gamle dreng.

Frederikke Kristoffersen er tiltrådt stillingen pr. 1. august 2021.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunderådgiver takker af efter 35 år i Spar Nord Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER