Bilist blev taget for narkopåvirket kørsel ved Østervrå

Bilist blev taget for narkopåvirket kørsel ved Østervrå

6. august 2021 - kl. 13:48 - af

En bilist blev standset til kontrol på Brønderslevvej i Østervrå torsdag den 5. august ved 17-tiden.

Politiet henvendte sig her til føreren af bilen – en 50-årig mand. Betjentene bed mærke i, at der var en genkendelige lugt af hash fra bilens kabine, hvorfor man instruerede bilisten i at deltage i en narkometertest. Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for eller under kørslen – hvilket der er en nulgrænse for i Danmark.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bilist blev taget for narkopåvirket kørsel ved Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER