Bowling skaber fællesskaber mod ensomhed

Bowling skaber fællesskaber mod ensomhed

4. august 2021 - kl. 5:49 - af

Bowling er for alle: familier, kollegaer og gode venner i alle aldre.

Sæby Familie- og Firmabowling indgår nu i et samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen, Frederikshavn Kommunes udviklings- og visionspulje samt DIF’s og DGI’s genstartspulje under devisen ”1000 nye fællesskaber mod ensomhed”.
Fra Jytte Engsig Christensen og Hasse Christensen lyder der derfor denne opfordring: ”Sæby Familie- og Firmabowling har nu fornøjelsen af at invitere til bowling, når det er rigtig sjovt.” Arrangementerne foregår i bowlingcenter Terminalen i Frederikshavn, og det er bestemt værd at bemærke, at invitationen også gør opmærksom på, at alt er gratis, når blot man er tilmeldt!
Du får mulighed for transport frem/tilbage med Hørby turistbusser I/S. Du får 1 times bowling sammen med venner eller et til lejligheden sammensat hold. Du får kaffe/brød efter endt bowling samt en lille overraskelse. Man kan også i stedet blot selv møde op på adressen, når blot man er tilmeldt.

Der afvikles 5 runder:
• onsdag den 18. august kl. 10.00. Rute: Østervrå – Thorshøj – Hørby – Sæby – Terminalen (med start fra Menu i Østervrå kl. 9)
• onsdag den 1. september kl. 19.00. Rute: Dybvad – Syvsten – Sæby – Sulbæk – Terminalen (med start fra Dagli’Brugsen i Dybvad kl. 18,15)
• onsdag den 15. september kl. 10.00. Rute: Præstbro – Voerså – Lyngså – Sæby – Terminalen (fra Smedegårdsvej kl. 9)
• onsdag den 29. september kl. 19.00. Rute: Syvsten – Sæby – Sulbæk – Terminalen (start fra Syvsten kl. 18,20)
• onsdag den 13. oktober kl. 13.00. Rute: Dybvad – Syvsten – Sæby – Sulbæk – Terminalen (med start fra Dybvad kl. 9,15).

”Vi ønsker at udbrede kendskabet og lysten til bowlingspillet ved at afvikle hele 5 arrangementer i efteråret, hvor du blot møder op med godt humør og lyst til en lille dyst på bowlingbanen,” lyder det fra arrangørerne, der vil være til stede med kyndige instruktører og information om klubbens tilbud i øvrigt.

Da der kun er 40 pladser pr. arrangement, er tilmelding nødvendig til Jytte E. Christensen (mobil 28624572; e-mail: jytte.engsig.christensen@hotmail.com) eller Hasse Christensen (mobil 60607500; e-mail: lotteoghasse@gmail.com), hvor der også kan fås oplysninger om afgangstidspunkter.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bowling skaber fællesskaber mod ensomhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER