Forsyningen afholder forbrugervalg i 2021

Forsyningen afholder forbrugervalg i 2021

24. juni 2021 - kl. 5:56 - af

Hvert 4. år afholder Frederikshavn Forsyning forbrugervalg til bestyrelsen for Frederikshavn Vand A/S og Frederikshavn Spildevand A/S, og sidst på året er det igen tid til at gå til valgurnerne.

Brænder du for bestyrelsesarbejde, og kunne du tænke dig at have indflydelse på, hvordan vand- og spildevandsforsyningen i Frederikshavn Kommune skal se ud i de næste fire år? Så kan du overveje at stille op som forbrugerrepræsentant til vores to bestyrelser. Foruden de to fælles forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer søger vi fire suppleanter. Valgperioden er fra 1. januar 2022 til 31. december 2025.

Bestyrelsen for Frederikshavn Forsyning A/S har besluttet, at de forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer fremadrettet skal have tilbud om at indgå i bestyrelsen for Frederikshavn Affald A/S. Dette er nyt i forhold til tidligere.

”Set i lyset af de kommende ændringer indenfor affaldsområdet med øget affaldssortering til genbrug vil der være et stigende behov for et tættere samarbejde mellem Frederikshavn Affald og kunderne”, oplyser formand for Frederikshavn Forsyning A/S, Erik Kyed Trolle. ”Affaldsområdet er i lighed med Frederikshavn Vand og Frederikshavn Spildevand et område, som dækker kunder i hele kommunen, hvorfor det vil være indlysende, at kunderne også på affaldsområdet er direkte repræsenteret i bestyrelsesarbejdet og beslutningerne”, fortsætter formanden.

”En øget repræsentation af forbrugere vil være helt i tråd med den vedtagne ejerstrategi for Frederikshavn Kommune, der i bund og grund handler om, hvordan et kommunalt ejet aktieselskab bedst kan drives til fordel for dets ejere og for øvrige interessenter. Her er der fokus på hensyn som åbenhed, gennemsigtighed og ansvarlighed i den offentlige sektor for at opretholde borgernes tillid. Ved at tilbyde forbrugervalgte medlemmer en plads i bestyrelsen for Frederikshavn Affald A/S kan vi tage en endnu større bid af lagkagen i forhold til at inddrage ejerstrategien i vores bestyrelsesarbejde”, afslutter Erik Kyed Trolle.

Anmeldelse af kandidatur bliver annonceret i løbet af efteråret, og valget vil foregå elektronisk i perioden 1.-10. december 2021.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen afholder forbrugervalg i 2021' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER