Politisk udvalg skal se på planlægning og lokalplaner

Politisk udvalg skal se på planlægning og lokalplaner

30. maj 2021 - kl. 8:45 - af

Når Plan- og Miljøudvalget samles til næste møde den 1. juni, vil dagsordenen rumme en række punkter med fokus på diverse planlægning inden for kommunen samt en række forestående lokalplaner.

Udvalget skal således se på igangsætning af ny planlægning på Vendsysselvej i Frederikshavn, ny planlægning for Bygma ved Suderbovej i Frederikshavn, ny planlægning for Hjørringvej 441 i Østervrå og ny planlægning for Sæbygårdvej 13 i Sæby.

Desuden forestår en række lokalplaner: for bolig- og golfområde nord for Frederikshavn, udkast til lokalplan for Østre Strandvej 45 og 47 i Skagen, lokalplan for transformatorstation ved Havlund i Sæby, en vedtagelse af lokalplan for et område på Klydevej i Voersaa, lokalplantillæg for område ved Pernille Oxes Vej i det vestlige Sæby samt vedtagelse af kommuneplantillæg og lokalplan for padelcenter på Nordmarksvænget 1 i Skagen.

Derudover er der en orientering om planerne for en forestående udvidelse af havnen i Aalbæk plus endnu en række punkter om ændret anvendelse af erhvervslejemål, udvalgets budget for 2022 samt orientering om afgørelser på klagesager.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politisk udvalg skal se på planlægning og lokalplaner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER