Nye varianter af makrel fra Sæby Fiskeindustri

Nye varianter af makrel fra Sæby Fiskeindustri

15. april 2021 - kl. 8:50 - af

Sæby Fiske-Industri er, som de fleste sikkert ved, Danmarks største leverandør af makrel i dåse. Fabrikken vil i disse dage udfordre detail-kunderne med nye smagsvarianter. Kunderne skal udfordres på smagsløgene, og det skal få flere nye forbrugere ind, men også skabe nye markeder.

Der er nu 35 forskellige varianter, fra de milde i olie, til de krydrede varianter med sennep, karry og chili.

De to  nye varianter i SÆBY-familien er makrelmix.

Den grønne makrel mix, som indeholder findelt makrel i tomatsauce med syltet peberfrugt og agurk, og den blå makrel mix, som indeholder findelt makrel i tomatsauce med oliven og tomatstykker. De nye smage er velegnede til salater, ris- og pastaretter, og er netop det, der skal lokke nye forbrugere til fortæller Claus Christensen, der er adm. direktør i Sæby Fiske-Industri, til Fodevarewatch.dk.

“Nye produkter hos os er variationer af makrel. Det er kerneforretningen for os, men selvfølgelig følger vi med i udviklingen og prøver nyt af”.

Han fortæller videre til Fodevarewatch.dk, at produktet snart vil blive lanceret, ikke kun i Danmark men på alle de markeder, hvor det giver mening. Endnu holder man kortene tæt ind til kroppen, men det er vigtigt for selskabet hele tiden at have de rigtige produkter til kunderne, og at fabrikkens mange forskellige varianter helt klart er markedstilpassede, for der er meget stor forskel på, hvordan man bruger fiskekonserves fra Saeby. Asiaterne benytter dem bl.a. i varme retter eller i salater, altså med en helt anden anvendelse.

Sæby Fiske-Industri offentliggjorde forleden årsregnskabet for 2020, hvor bundlinjen var vokset til 13,7 mio. kr. ud af en omsætning på 498,1 mio. kr. sidste år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye varianter af makrel fra Sæby Fiskeindustri' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER