Nordjyske Translyft udvider med salgs- og konstruktionssetup i Tyskland

Nordjyske Translyft udvider med salgs- og konstruktionssetup i Tyskland

14. april 2021 - kl. 8:07 - af

DE-LYFT Hebetechnik GmbH er det lovende resultat og kulminationen af mere end 20 års tæt samarbejde mellem ADE-werk GmbH i Offenburg, Tyskland, og Translyft A/S i Dybvad, Danmark.

Som navnet antyder, vil DE-LYFT Hebetechnik GmbH forene det bedste fra begge verdener. ADE’s sublime tekniske færdigheder og omfattende viden om lineært drevne løfteborde (spindel) kombineret med Translyfts omfattende portefølje af hydrauliske løfteborde og effektive produktionsopsætning.

“Når de kombineres, er det vores opfattelse, at dette vil være den mest komplette løftebordsportefølje på markedet, der dækker både hydraulik, spindelsystemer, rustfrit stål, ATEX osv. som kunderne fra både ADE og Translyft vil få stor gavn af i fremtiden.” (Jens Egelund, CEO og medejer af Translyft)

Translyft har i et stykke tid set en stigende efterspørgsel på lineært drevne løfteborde (spindel), da flere og flere kunder efterspørger både øget præcision og pålidelighed, samtidig med at de undgår olie og minimerer støjforurening. Og de er villige til at betale de ekstra omkostninger. Det forventes også, at dette kan udnyttes yderligere i Translyfts stadigt voksende portefølje af løfteborde i rustfrit stål, efterhånden som fødevare- og medicinalvirksomheder bliver mere og mere opmærksomme på de ekstra fordele, som bedre ergonomi og halvautomatisering giver i deres produktion.

DE-LYFT Hebetechnik GmbH vil blive ejet og drevet af Translyft A/S, som overtager alle aktiverne i “Hebetechnik”-forretningen i ADE og desuden har sikret sig nøglekompetencerne til fortsat at støtte kunderne i det nye setup. Translyft har været en mangeårig leverandør af hydrauliske løfteborde til ADE og kender derfor både teamet samt produkterne og deres fremstilling.

ADE ser en mulighed i at fokusere yderligere på deres kernekompetencer inden for drevteknologi. Fokus vil udelukkende blive rettet mod Drive Technology, hvilket vil give dem mulighed for at investere, innovere og udvikle denne del af virksomheden mere målrettet.

“ADE er glad for at have fundet en partner i Translyft, som er engageret i løfteteknologi og har løfteborde som kernen i deres forretning, og vi kan derfor være sikre på, at vores kunder inden for løfteteknologi, fortsat vil være i gode hænder. Vi vil gerne takke alle, der har været loyale over for os tidligere, og vi ønsker jer alle det bedste for fremtiden.” (Ralf Schaufuss, administrerende direktør ADE-WERK GmbH)

Et erfarent team af tidligere ADE-medarbejdere under ledelse af Heiko Knief vil fortsætte med at opbygge og styrke ADE’s nuværende løftebordsforbindelser inden for DE-LYFT. Teamet kan kontaktes på: info@de-lyft.de for generelle forespørgsler eller sales@de-lyft.de for nye tilbud eller igangværende projekter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Translyft udvider med salgs- og konstruktionssetup i Tyskland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER