Glad for skiftet til ny bank

Glad for skiftet til ny bank

10. april 2021 - kl. 7:22 - af

Denne artikel er sponsoreret.

Jens Jørgen Jensen er kendt af rigtig mange sæbynitter. Han har været urmager og optiker i Sæby gennem mange år. For et par år siden afhændede han sin forretning på Torvet i Sæby.

”Efter 40 år som selvstændig erhvervsdrivende i Sæby og på tærsklen til pensionistlivet med 45 år i samme pengeinstitut følte jeg, at det var tid til forandring. Efter anbefaling fra flere af mine venner valgte jeg Sparekassen Vendsyssel, og det har jeg ikke fortrudt,” fortæller Jens Jensen.

”Selvom jeg egentlig aldrig havde talt med min nye bankrådgiver, virkede det som om, at Helle Sindal Thomsen og jeg havde kendt hinanden hele livet. Jeg modtog en god og saglig rådgivning med klart fokus på mine og ikke sparekassens behov, og samtidig foregik det i et sprog, som jeg kunne forstå.”

”Jeg følte mig virkelig velkommen i banken, som jeg varmt kan anbefale til andre”, slutter Jens Jensen.

Tekst: Per Rye

En kommentar til “Glad for skiftet til ny bank” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Glad for skiftet til ny bank”

  • frederik thomsen

    Er det en reklame for Sparekassen Vendsyssel.
    Så kan jeg varmt anbefale Nordjyske Bank(Ringkjøbing Landbobank) Sæby afdelingen, som jeg har haft i mange, mange år og været ovenud tilfreds med.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Glad for skiftet til ny bank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER